Со мало закаснување Среќен Роденден Smurfette.M и се најубаво ! Теодора и Дузи Нека ви е најсреќен роденденот,бидете ми најсреќни и уште многу постови да напишете
Едни од моите омилени феминки слават роденден! Doozy и Theodora - среќен да ви е роденденот и бидете така весели и паметни!
Среќен ви роденден момиња две Теодора и Дузле... за убо, за арно да ве има на светов уште сто години и повеќе
Doozy Theodora Ви посакувам да го најдете она што го посакувате, да го познаете веднаш штом ќе го погледнете, да имате среќа да го добиете и способност да го зачувате засекогаш до себе. Среќен роденден!!! Kasha и Smurfette.M со мало закаснуваше ви го честитам и вас роденденот но со искрени честитки за радост, срека и љубов. Бидете свои, љубете и бидете љубени.
Theodora, Doozy,Ariel нека ви е најсреќен роденденот, само успеси нека ве следат, сите желби исполнети, и се надевам денов го поминавте насмевнати!
Среќен роденден Ариел. СР и на најдобрата другарка што некогаш сум ја имала, таа која никогаш нема да ми удри нож во грб и која е тука за мене. Биди најсреќна, те сакам и многу ми недостигаш.