Малоооооо, уште ЕДНАШ среќен роденден! Не постојат зборови кои можат да ги опишат убавините кои ти ги посакувам
Вајлд...СРЕЌЕН РОДЕНДЕН!Да ти се остварат сите замисли,планови и желби...да си најсреќна на свет! http://www.youtube.com/watch?v=uCg2BoKiuOM&ob=av2e
МИЛО МАЛОООО ХЕПИ БРДЕЈ ТУ ЈУУУУУУУ!!!! Ти посакувам здравје и среќа за цел живот! За оваа година да си се запишеш во средно школо (таму каде што сакаш), да научиш да свириш повеќе песни на гитарата и да се забавуваш мноооогу (само да не почнуваш да пиеш алкохол) еве ти една најсилна гушка и виртуелно штипкање за обравчињата и тегнење на ушињата Те сака твојата Гоу
Вајлд колешке Среќен Роденден уште еднаш истото се важи како и претходното , уживај и искористи го максимално денов,не дозволувај никој да ти го расипе,дури ни дождов. Еве и поклоните :
вајлд среќен роденден и се најубавоо ...... нека сништата ти станат реалност и имаш многу среќа во животот ...
Фала ви на сите за убавите честитки ! Ми го направивте денов совршен. Да ве почастам нешто: Послужете се
Вајлд затоа сум имала посебни симпатии спрема тебе- бидејќи си Вага- еден од моите омилени хороскопски знаци Среќен роденден, јас не ти праќам торта- да не ти се слоши од толку торти од мене само многу многу гушки