Влегов во темата оти знам на Лудото му е бртдејоо, вчера торта правеше, па затоа ме откачи за на кафе . И гледам дека на моите драги Ракчиња им е роденден или некому веќе му бил. Па така драга моја Дузи, Каша, Артемишн, Теодора и остали хепии ви роденден, а јас на сите девојки на форумот свечено им се извинувам што не честитам роденден, ама заборавам бре, вопшто не сум одговорна, мајаката . А на лудото и барав торта вибратор да и лепнам, ама на работа сум, па страв ми е да не ми налета некој . Кате, Лудо и на сите што ви иде роденденот, нека ви е среќен, најсреќен, големи да растете и да бидете послушни . И на мене ми иде, да знаете . Да ми честитате, да не е за џабе што се умилкувам овде, па се извинувам, да не сте заборајки како мене .
ludoto19 kate21 Justice Среќен роденден, секогаш бидете среќни и насмеани и сите желби нека ви се исполнат!
Среќен роденден kate21, ludoto19 . Се најубаво . И со мало задоцнување, среќен роденден Artemission .
Моми, среќен нека ви е роденденот, од убавини да не куртулите. И на Артемишн, јас дури сега видов дека и било роденден. Се најубаво девојче
Среќен роденден Кате, се најдобро и само убави нешта во животот! Среќен роденден и овде Лудо, нек ти се оствари се што сакаш.
Лудоооо,среќен нека ти е роденденот,годинава да ни бидеш уште полуда,среќна,заљубена и из*бана Повели диЛдо