Нека и е среќен роденденот на мојата сестричка. А воедно и на: CrazyStupidLove WinnieThePooh Ubava-Crvenokosa
Среќен Роденден ,CrazyStupidLove,WinnieThePooh,Ubava-Crvenokosa бидете најсреќни Се извинувам што доцнам ама морам да им честитам и на L-enna, bittersweet, JuLleE ,Dulceee, marama, Plavusa.17.... Се надевам дека си имавте прекрасни родендени ! Сите бидете ми најсреќни
Спојлер Спојлер СО ЗАДОЦНУВАЊЕ [/color СРЕЌЕН РОДЕНДЕН Девојки исполнување на сите ваши желби Crazy Stupid Love Winnie The Pooh Ubava Crvenkosa
Среќен роденден на сестра ми Не дека јас не ти честитав лично, ама гледам дека и во родендени на форумов те има па ај и тука да пишам (шпиунски те дознав која си, али ако прочиташ не ме лајкувај, да не дознаат и остали).
Chocolate.me & Srekicka среќен роденден и се најууубавооо деновите да ви бидат исполнети со мноооооогу љубов среќа радост детски џагор ии мноооогу насмевки
Среќичка среќен роденден остани убава, паметна и издржлива каква што си сега, ти посакувам се' најубаво. Чоклејт.ми среќен роденден девојко и на тебе! Голема да растеш, остани паметна, убава и насмеана и нека ти се остварат сите желби. Се' најдобро.