- леле колку многу честитки. Фала ви девојки! Вашите честитки дополнително ми го разубавуваат денов. Од мене имате по една чаша мартини и парче торта. А, кој сака, може и пиво. Цел ден шетам со розевата круна лани што ја добив како поклон - се посмалив, ама не ми е гајле, уживам. Сакам да се извинам што не сум честитала роденден на ниедно ракче изминативе дваесетина дена, но верувајте, немам воопшто време од работата - дома не сум прибрана. Затоа, сега ве частам торта на сите, а исто им честитам роденден и на тие кои допрва ќе слават. Среќен роденден и до SexyBaby86 - нека ни е најубав денов.
Eве и јас ќе и’ се придружам на Малечката и ќе ви се заблагодарам од срце за честитките Девојки, навистина сте посебни и да знаете - you made my day И да не заборавам, Малечката нека ти е и тебе среќен роденденот, да си здрава, жива и весела Ве почастив во темата СДК, а сега и тука Повелете, напијте се вкусно коктелче од мене И секако, каснете и парче роденденска торта
Девојки среќен роденден! Се што сами на себе си посакувате од срце, јас од срце ви посакувам да ви се исполни!
Sexybaby86 Среќен нека ти е и на тебе, прости што те заборавив во претходниот пост Да си жива,здрава и права
Maleckata Sehy Bejbe86 Xepi.iiiiiiiiiii И сите денешни роденденци.... СРЕЌЕН РОДЕНДЕН СЕ НАЈУБАВО!!!!