Драги и мили мој феминки уште еднаш ви благодарам за прекрасните честитки, многу пријатно ме изненадивте еве ви еден куп и Среќен роденден на Ема.Ск ,Ива мици и Свити ијрс (со мало задоцнување) ии Среќен роденден на ЅВЕРКА..девојки ви посакувам се најубаво.
Среќен роденден на лавли грл на ема ск и на ива мици ... стварно се извинувам што каснам за некои од девојките ама најискрено среќен роденден и се најубаво ...
Фала ви многу девојќи , ја дури сега ги прочитав постовите и ме изненадивте пријатно Денес е роденден на мој добар другар па да си пишам тука Нека му е најсреќен роденденот и вечно да биде насмеан
Денеска е твојот ден, СРЕЌЕН РОДЕНДЕН Гордана 10, да ти се исполнат сите желби,цел живот среќа да те прати.
Среќен роденден на Лакримоса, Ени, Лавли, Ива, Ема и сите други што сум ги пропуштила изминативе денови! И секако, среќен роденден на Горде, се најубаво во животот да те следи! П.С. Многу бе шкорпиички на форумов некако
Среќен роденден Гордана. Ти посакувам 12 месеци без нервози, 53 недели среќа, 365 дена без болести, 8760 часови забава, 525600 минути убави моменти и 31536000 секунди љубов.
Светот им прави пат само на оние кој знаат каде чекорат.Една од нив биди и ти,нека светот ти ги отвори патиштата до сите твој желби и убавини.Човек е најсреќен кога му се исполнуваат желбите.Затоа од се срце ти посакувам сите твој желби да ти се исполнат! Драга Горданке, посакувам сите твои желби да се исполнат и сите зацртани цели да ги исполниш без никаква мака, биди среќна и весела како и секогаш. Ти посакувам се најубаво!!! СРЕЌЕН РОДЕНДЕН ГОРДЕ!!!