Трендафилче, наше росно цвеќе, да си ми жива и здрава, умна и убава, среќна и исполнета, и дечко ти да те чува и понатаму како капка на дланка. Среќен роденден!!!! Ти посакувам се најубаво и еве ти едно коктелче од мене!
Среќен роденден и се најубаво!!! Честитки до: tonkalukovic, sportman, BUCE-MAT, kata, brzi, xheni, shpresa, adi-71, dace, patrolla, jakimovska123, reni, biljana.n, silvana82, Vereto, papillon, Biba983, SanjaSanjicka, ANDREJ, Trendafilka, maretrajkoska, MissC.C.Bloom, marija-maja, kristina-st, marina22, N.E.87, sexything22, Natalijaaa, katence1111, natkaaaaa, skorpija89, sanya, skorpija.1, Fr0s1na, bvb, sneze17, vik4eto, emiily, marija11, natee, lovelygirl89, Teooo, stefi94, xxtrustesx, macesk....
Tрендафилка срекен роденден и сите желби да ти станат реалност. Честитки i до: tonkalukovic, sportman, BUCE-MAT, kata, brzi, xheni, shpresa, adi-71, dace, patrolla, jakimovska123, reni, biljana.n, silvana82, Vereto, papillon, Biba983, SanjaSanjicka, ANDREJ, maretrajkoska, MissC.C.Bloom, marija-maja, kristina-st, marina22, N.E.87, sexything22, Natalijaaa, katence1111, natkaaaaa, skorpija89, sanya, skorpija.1, Fr0s1na, bvb, sneze17, vik4eto, emiily, marija11, natee, lovelygirl89, Teooo, stefi94, xxtrustesx, macesk....ност
Среќен роденден Трендафилче. Да не должам многу, да си бидам кратка и јасна - што на сон-тоа и на јаве !
среќен роденден и од мене трендафилче ти посакувам се најдобро http://www.youtube.com/watch?v=efkOVMzP ... re=related
Тренди, среќен најсреќен роденден!!! Многу здравје, уште поголема и пострасна љубов со Хуго твој и работа по твоја мерка.
Среќен роденден Трендафилка Ти посакувам овие 365 дена да ги достигнеш сите зацртани цели,многу здравје, љубов и среќа
Среќен роденден Трендафилка!!! Секоја желба да ти стане реалност! П.С. сега гледам дека тука ги прославуваме родендените =)