Среќен роденден Трендафилче,само убавини да те пратат во животот...среќна, насмеана и заљубена Среќен роденден и на мојот обожаван дечко,да ми е жив и здрав...Те сакам сонце
трендафилче Среќен роденден ... -Не ти посакувам да ти се исполнат сите желби - тоа е невозможно - не ти посакувам да бидеш секој ден среќна насмеана и се да ти тече како мед и млеко затоа што и тоа не е возможно а и да е нема да знаеш вистински да ја цениш среќата .... Затоа искрено ќе ти посакам : година во која ќе имаш здравје и љубов ... успех во работата ... и ти посакувам да имаш сила да ги поминеш тешките препреки што животот постојано ни ги поставува .... Ти посакувам да доживееш весели моменти и кога ке се потсетуваш на нив по многу години да ти дојде насмевка на лицето и солзи радосници во очите ... Имај година вредна за сеќавање. Те гушкам силно .
Види види на кој му било роденден денескаааааа Трендефилчеееее Најнајсреќен роденден да имаш се што ќе посакаш (тука спаѓа и Тони Зен во кревет ) и да си бидеш среќна и исполнета и убава цел живот И мене поише да ме сакаш Уште еднаш СРЕЌЕН РОДЕНДЕН
ФЕМИНКИ, ВИ БЛАГОДАРАМ ОД СРЦЕ, СИТЕ ВИЕ КОИ ОДВОИВТЕ ВРЕМЕ И МИ ГО ЧЕСТИТАВТЕ РОДЕНДЕНОТ. НЕКА ВИ СЕ ВРАТИ НА СИТЕ МНОГУ ПОВЕЌЕ, ПОВЕЌЕ СРЕЌА И ЗДРАВЈЕ, УСПЕХ, ЉУБОВ И СЕКС. НЕКОИ ОД СТРАНА МОЖЕБИ НЕ СМЕТААТ ЗА НАЛУДНИЧАВИ ИЛИ ЛИЦЕМЕРНИ ЖЕНИ, НО ЈАС СЕКОЈА ЕДНА КОЈА МИ ГО ЧЕСТИТАЛА РОДЕНДЕНОТ СИ ЈА СМЕТАМ ЗА БЛИСКА И ДОСЕГА СИ ЈА ИМАМ ЗАМИСЛЕНО. СЕКОЈА Е УБАВА НА СВОЈ НАЧИН И СЕКОЈА Е ПОСЕБНА ФЕМИНКА. БЛАГОДАРАМ УШТЕ ЕДНАШ ШТО ДЕНОТ МИ ГО НАПРАВИВТЕ СОВРШЕН. СЕГА ЌЕ ГО НОСАМ ХУГО НА ВЕЧЕРА... А ПОСЛЕ... ДО СИТЕ
Хепиииии Брдејјјјјј Трендафилкееееее!!!!! Жива, здрава, весела, среќна......и уште доооолго да ни пишуваш убави постови по форумов Ти посакувам СЕ најубаво, сите желби да ти се исполнат и сите планови да ти се остварат! Да направиш успешна лекторска кариера, да си останеш најзаљубена, а можеби и наскоро да те мажиме With love Go Girl