среќен роденден и од мене до цирибирибела, и сите останати. ви посакувам многу здравје пред се , многу љубов и среќааа. голем бакнеж уживајте во денот
срекен роденден на Alchemist, GOKE , a.biljana), tatjana.ristic , AvatarKa , snezebjelik , Baze , Mila2009 , neferiti , irenadaniel , ciribiribela , velanova , petreska16 , buterflyyy , Mireto , marinaarna , nepoznata86 , denizanastevska , peperutche , m-c-i , agi , aleksandra88, e.is.sunshine , alex19 , natuf, Rozicka , cinderellce , anita.manoleva , wakaorishi , zoketooo , Maariijaa , teaemi , twety, Andzi, strange-woman
Мами, среќен роденден, да си жива, здрава, најубава, а тоа бебулото во мешето да престане да те секира и заедно да си ги израснеме овие 9 месеци
Среќен роденден идна мамичке Чирибирибелче! Ти ја посакувам сета среќа, сета љубов и сето задоволство на светов. И секако најбитното во животот - здравје! Повели скромно роденденско колаче од мене, ама верувам многу вкусно
Чирибирибела и Стрејнџ-воман, среќен роденден и ви посакувам убави и среќни моменти со луѓето кои ги сакате Чирибирибела, сто да ги доживееш, или барем 90 http://www.youtube.com/watch?v=UdyXiIN1vbY