Аааа, така значи а, торти ми ставате а јас пуста на диета . Само Циа фер испадна . Не бе, ве лажам не сум на диета паузирам, слободно можете и нешто помрсничко да турите Фала ви девојчиња, ептен ми е мило што ви текна на мене.
Среќен нека ти е роденденот,се‘ што сакаш да ти се исполни,љубов,среќа и здравје.. И ајде да се почастиш,штом веќе паузираш со диетата
Анабелке, лепо моме лепршаво, сву среќу на свету ти пожелим , многу убави моменти, се што си замислила да ти се оствари, се што си посакала во онаа темана за модни желби - да си го добиеш, дал од мама или од некој друг. И да си останеш паметна како и досега. Спојлер И фала што однапред ми ја одбиваш тортичкава, со љубав сум ти ја бирала, и ќе ја лапнеш затоа што така реков, денес не си на диета!
Среќен роденден Анабела Спојлер Немој да се лутиш заради тортата,само еднаш во годината ти е роденден
Најсреќен роденден anabel-a Спојлер Сум прочитала дека си на диета ама денеска се прави исклучок, нели?
Анабела Среќен Роденден,ти посакувам многу здравје,љубов и најмногу среќа.Секогаш биди насмеана и весела,исполнета со многу љубов и топлина.Денес е твој ден, и не жали зошто гонините поминале,живеј си го животот за себе како ти одговара, а не за користа на другите!!!Те сакам!