Среќен роденден прекрасно наше збиралиште Уште многу години да го теретиш интернетов, да имаш уште членови со вредни раце за постови
Срекен роденден ФЕМИНА да постиш во иднина посакувам бидејки дружбата со сите вас ми е убава,благодарение на овој форум стекнав пријателства,дознав за многу нешта од сите области,споделив искуства ,добивав совети ,наидував на разбирање и секојдневно делам арно и лошо со вас.Да си вечнa.
Среќен роденден Фемина. Голема гушка за сите активни членови на Фемина, а и за оние помалку активните.
Среќен роденден на најдобрата ми пријателка ФЕМИНА Поздрав до сите мили личности што ги запознав овде...Уште долго да се дружиме
Среќен Роденден Фемина! Среќен Роденден Татиии ти посакувам долг живот и се најубавоо..иако нема теоретски шанси да отвориш Фемина и да го прочиташ ова, сепак ти посакувам среќен роденден овде... сака те најмногу твојата ќеркичкааа!!!! еве да се почастите во име на тато
HAPPY B-DAY EMINA!!!!! AЈДЕ СИТЕ НА ТОРТА И СПРЕМАЈТЕ СЕ ЗА СЛАВЕЊЕ ВЕЧЕР!!! НА ПИЖАМА ПАРТИ (пред мониторите ) само вака да не заврши Спојлер или вака... Спојлер PS Спојлер Еве го markopolo како ни свири на журката ===>
Среќен роденден ФЕМИНА! Аирлија роденденот, годишнината и нека ти се множи популарноста и членовите! Ајде феминки- ЖУРКА!
Една година.... Среќен роденден ти најубаво место, каде сме сигурни, заштитени и среќни И исто му посакувам среќен роденден (уште еднаш) на едно убаво цветче, мало, со големо срце
Femina, среќен роденден! Да доживуваш уште многу родендени кои ќе се паметат по успехот! Воедно, им благодарам до креаторите на ова женско катче (многу ми значи! а се надевам на сите други женски битија ) п.с. Не знам дали сум ве пофалила за името на овој портал, ама да знаете е најдоброто и најнајсоодветното! Ете така! Ве сакам!