срекна нова година 2012 на сите феминки и да ви биде исполнета со радост, среќа, берикет, здравје, и лјубов секоја секунда!!!!!!!!! :wink: :wink:
Среќна Нова Година на сите феминки. Се надевам дека оваа ќе ви биде исполнета со повеќе љубов, среќа и парички. На сите да ви се исполнат сите желби што сте си ги посакале. Ви испраќам голем поздрав од Дубаи и од најубавиот огномет што сум го видела во мојот живот. Поздрав http://www.youtube.com/watch?v=enGTnBIX ... re=related
Среќна Нова 2012 на сите Да си посакаме се најубаво,па и оваа година да ја исполниме со љубов,успеси,радости
[СДК] Сакам да кажам... Јас сакам само да ви посакам оваа година да ви биде уште поубава од претходната и исполнета со многу среќни моменти споделени со вашите блиски.
[СДК] Сакам да кажам... Добар ден драги феминки ви посакувам се најубаво во новата година,многу љубов ,здравје ,среќа и успеси во животот
Среќна ви нова година девојки, бидете здрави и живи, остварувајте си ги соништата и желбите, бидете упорни и борете се за своето Јас. Љубете се, сакајте си ги најблиските и ширете позитивна енергија, негативните мисли оставете ги во старата година. Бидете најдобра ќерка, најдобра мајка, најдобра девојка, најдобра љубовница, најдобра другарка, најдобар ученик, најдобар студент, најдобар работник, бидете најдобри годинава и живејте го секој миг, баш како да ви е последен. СРЕЌНА ВИ НОВА 2012та!
[СДК] Сакам да кажам... На сите феминки им ја честитам 2012-та година.Повеќе здравје,среќа,љубов,успех и се најубаво во годината која претстои.
[СДК] Сакам да кажам... Во новата година зрачете со ведрина и отфрлете ја тагата, дозволете срцето и ѕвездите да ви ја покажат вистинската насока во животот. ☆★☆ СРЕЌНА НОВА 2012 ♥
Нека новата година ви донесе многу убави моменти кои ќе ги паметите цел живот СРЕЌНА НОВА 2012 ФЕМИНКИ