Среќна Нова Година на сите... да бидете прво здрави па се натам како следува... среќни, богати, заљубени .. секако оваа година повише пари, успеси и така натаму ... и тоа е од мене позз <3
Среќна Нова година и од мене,се најдобро ви посакувам,да сте пред се` живи и здрави и среќни! Ве сакам сите!
Среќна Нова 2012 Година! Ви посакувам многу здравје, љубов, среќа, успех и многу незаборавни моменти проткаени со радост кои што ќе ви го одземат здивот и ќе ве натераат да затреперите! Уште еднаш, СРЕЌНА НОВА и се најдобро!
Нека ви е најсеќна новата година женски, бидете секогаш насмеани, позитивни и весели, нека не служи здавјето, тоа е најважно, а се друго ке си дојде само по себе
Среќна Нова година на сите!!! Мнооогуу здравје, радост, среќа, Љубов и успех на ситеее полиња во животот!!!!!!!!! Да пишуваме само за убави работи!!!!!
[СДК] Сакам да кажам... Епа девојки, СДК СРЕЌНА НОВА ГОДИНА на сите ваааас! Многу здравје, среќа и љубов во истата. Позз
Среќна нова година на сите форумџики и читатели на форум фемина, ви посакувам еврејско богатство, сибирско здравје, француска љубов, англиска сериозност, циганско безгрижје и американски ксмет.
СРЕЌНА НОВА 2012 ГОДИНА ! На сите Феминки би Ви посакала најпрвин здравје во новата година која тукушто започна. Потоа би ви посакала љубов, среќа и разбирање со најблиските. Не би бил на одмет малку повеќе витамин €. Бидете успешни како на професионален, така и на приватен план. Насмевката секогаш нека зарачи на вашето лице и нека биде одраз на позитивната енергија во вас. Обидете се да заборавете ако некој ве навредил, ви нанесол болка минатата година . Длабоко во вашето срце оставете ги врежани само убаво поминатите моменти. Бидете радосни и безгрижни како дете во новава година. На крајот би ви посакала да ги искористите престојните новогодишни и божиќни празници за да уживате со пријателите и роднините каде и да сте и секако радувајте се на новогодишната еуфорија.
Среќна Нова 2012 Година и од мене. Многу среќа, здравје, пари, успех и се најубаво да не прати во Новата.