Ги имам изгледано Јужни ветар Убице мог оца Државен службеник Беса сите ми се допѓаат ама фаворит ми е Убице мог оца како и да е на сите содржината е крими акција, мафија и полиција
ако веќе ти се гледа нешто слично е Државен службеник ти го препорачувам,додека чекаме да излезе оваа
Ранетиот орел, Гревот на нејзината мајка, Непобедливо срце, Една ноќ на Јадранот,сите делови со Монтевидео? Од сите тие мене омилена ми е Гревот на нејзината мајка!
На Мтел кабел имаte Пинк серије канал..почнав да ја гледам гордоста на Раткајевих..некоја српска хрватска теленовела од пред 10 години...добра е
Хрватска е Ponos Ratkajevih, 2007/08 снимена. Најдобрата од тие хрватски серии што одеа, и многу подобра од повеќето латино сапуници. Јас многу ја сакав, историски е поучна, исто и од мене препорака.
Ne gledam srpski serii, ama slushnav za Crna svadba, mi privleche vnimanie toa shto navodno obrabotuva teorii na zagovor, i sodrzhi elementi na horor. @Zhukov, tvoe mislenje za serijata?
Интересна е. Се зборува за влашка магија,те држи во неизвесност сите 10 епизоди. Според крајот мислам дека ќе има и втора сезона
Убаво почна, интригантно, ама после ја растегнаа, ја однесоа приказната на сто страни. Како да им избегал сценаристот на сред серија, па нашле некој нов колку да ја доврши. Не ми се допадна ни крајот, без оглед што оставиле простор за втора сезона. Требало да се држат до првичната идеја, и да ја разработат и довршат како целина.
https://serijesaprevodom.net/serije...-sluzbenik-sa-prevodom-hd-online-serijeonline повели сите сезони ги има тука