https://balkanteka.net/category/dom...cDt32wQNPlB17NqPmnTbYrZRuzfBqR-dFP5MikNVjf1LQ да да новава ми е најинтересна
Нечиста крв V-пет Сенки над Балканот Мој роџак са села Село гори баба се чешла Жикина династија Среќни људи бољи живот породично благо бела лаѓа луд збуњен нормалн има и други што не ми текнуваат во моментот
Јас вака шо памтам ги иам изгледано: Воена Академија (предобра серија) Јужни Ветар Беса Жикина Династија, ете ако се рачуна ко серија. Калкански кругови, ама на телевизија само иам гледано. Не спаѓа во изгледани. Сакам да ја почнам. Рањени Орао Љубав, навика, паника (оваа е пресмешна)
Сите шо сакате нешто како надреално, ви ја препорачувам серијата,, Певачица", иако можеби името ве асоцира на друг жанр, серијата е невероватна. Ете уште ми е страв да спијам.
Вчера ја завршивме со маж ми .Просто дс не ти се верува дека ова постои во 21 век и тоа кај богатите и познатите.
Интересна серија. Ама со оглед на тоа како заврши сезоната мора да има втора сезона.Или се снимаат нови епизоди сеуште за првата?
Даааа, јас не можам да сфатам како воопшто им оди паметот за такво нешто. Истрауматизирана сум уште од серијата.
До сега ги имам гледано Беса 2те сезони и моментално Убице мог оца 3та сезона сум. Искрено големо браво за Србиве какви серии свака част.
Државни службеник ми е омилена моментално. Со дечко ми ја загледавме. Не давав шанси на српски серии, мислев не ги бива. Подобри биле од нашиве обиди за филмови или било какви серии. Да ја завршам со гледање оваа, ќе гледам и некоја друга српска.