Srpski serii ima navistina mnogu. Jas gi obozavam novive srpski serii kako sto e Juzni vetar, Klan, Besa, Ubice mog oca i mnogu drugi. Gi gledam preku aplikacija Kodi
Последно ја изгледав U klincu со Voyage во главната улога.Мислам дека беа околу 30 епизоди прва сезона.Вкупно 3 сезони се,тинејџерска драма.Нема ништо насилни сцени,туку се опфаќаат реалните проб со кои се соочува младината( очекувања од родителите,егзистенција,први врски и сл).
Прва српска серија шо ја изгледав беше Црна свадба. И можам да кажам доста добра ми беше... Ја барам втората сезона ама не можам да ја најдам... Ја има некој гледано втората?
Ееее А да не знаеш некоја друга серија, српска. Слична на Црна свадба? Мистерија, хорор, авантура...?
Игра судбине, интересна е за тие што сакаат подолги серии има доста сезони и сите се достапни без чекање
Само што ја завршив Калкански кругови, со двете сезони, топ беше. Да не ќе има и трета сезона, да не знаеш?
Ја гледав нечиста крв, и можам да кажам добра, доста добра серија, со уште толку добра тематика. Многу моќна порака праќа, а и дава јасно и прецизно гледиште за минатото, традицијата и проклетството... Проклетството живее 100 години, односно 3-4 генерации... Кој е љубител на историјата и драмата да ја гледа, држи внимание.
Кој не ја гледал серијата Децата на злото, да ја изгледа. 10 епизоди има. Ако ја изгледаш првата, те тера да крај да гледаш
Многу добра серија,мада на крајот веќе беше предвидливо се' али во секој случај добра. Србија има мн јака продукција на серии во последниве години,за разлика од нас.
Спојлер: Ми беше интресно Искрено, изнендување ми беше дека Драган Пажин е убиецот, делуваше многу наивно.Со тек на време се капира дека е тој.