Последниве 2 години се на српскиве серии сум фрлена. Преубава продукција, сценарио, добри приказни и уште подобри глумци. Скоро се имам изгледано, а сега ја гледам Жигосани во рекетот, малку поопуштена од другите. Сакам мислење за Вера...неа ја немам гледано, па ако некој сака да сподели
Добра е,да ја гледаш. И јас сум фан на српските серии,нема која не сум ја гледала. Моментално ја гледам Попадија,втора сезона,комедија серија,така опуштувачка,а пред неа Кожа ја гледав,таа беше онака депре малку.
Последно што почнав да гледам Мирјам мислам така беше, јас не успеав да го догледам, ниту глума, ниту содржина, една голема катастрофа. Имаат Србите добри филмови за разлика од нас ама јас сум фсн на хрватските серии. Претходно ги даваа и на нашите тв сега морам да ги барам по нет. Винова лоза ми се допадна не беше лош, Вања, има уште неколку..
ЗНАМ КАКО ДИШЕШ. Босанска е. 6 серии. Темата е топ. Читав рецензии, велат- ако бар еден родител сме успеале да го поттикнеме да се јави на своето дете и да го праша каде е во моментов, сме успеале да ја пренесеме пораката со серијата.
https://www.facebook.com/reel/1078372429925201?fs=e&s=TIeQ9V&mibextid=Xtsd1Y Знае ли некој која е оваа серија?
Првично е филм, односно има 2 дела, па направена е серија. Многу е добра, да не речам предобра. Филмот подобро гледај го. Одлична актерска екипа, почетоците на Милош Бикоквиќ и Александар Радојчиќ.
Видов дека никој не ја гледал "СЛАТКЕ МУКЕ". Реална драмска серија со Андрија Милошевич и жена му Ана (и во вистински живот сопруга) кои живеат со двете деца. Серијата го прати нивното секијдневие испреплетено со комични случки кои се слични на оние кои ги поминува секое семејство. Интересна и реална - ја препорачувам. Тајкун има една сезона и таа е интересна една девојка го истражува Тајкунот и дава информации на обвинителството за да има случај против него.
Србиве се светлосни години пред нас со филмови и серии. Имаат страшно добри серии и филмови за разлика од нас ,ние немаме ништо...т.е. една глупост наречена Преспав... Од српски имам доста изгледано како Државни службеник,Беса,12 Речи,Убица мог оца ,Црна свадба.... Сега пошто иде зима и фаќа депресивен период ,планирам да ја гледам Певачица и Мочвара. Доколку имате некоја препорака за некоја друга серија или филм пишете,препорачајте. Поздрав
Деца зла ја имам гледано а мислам дека и Месо,Месо мислам има втора "сезона" се вика Кости а и трета ако не се лажам Кожа ама тие не сум ги гледал