Mi nismo andjeli, Ko to tamo peva, Zona Zamfirova, Zikina dinastija, Ivkova slava, Hajde da se volimo. Жикина династија колку пати и да ја гледаш, нема да ти се здосади! Ко мала интересно ко кажував тоа што го вика Зоне: У амам? Ја ли? Леле! И кај и да одев на гости, ќе ми кажеа да го кажам ова. Сите се супер! Само малце ко то тамо пева не ми е комедија некоја..
Кој од кој полегендарен! Почнувајќи од Ране,Муње,Ко то тамо пева,Кенгур,Небесна Удица,Ивкова слава,Ми нисмо анџели..многу добри филмови имаат а богами и глумци!
цурки ај некоја српска комедија??? Mртав ладан сум го гледала сум се измочала, и ваков некој ко него смеше препорачајте ми! вчера ги гледав - убавите села убаво горат, и кој таму пее за 1от немам зборови, 2 саата не трепнав, ни 1 секунда не ми беше досаден! комедија, така, гадење, солзи, смеење, пукање сеир, удирање фејспалм, сите емоции ќе ви се вртат за време на филмов! за ко то тамо пева што да се прича, комедии! српскиве филмови, боље од холивуд Hего ајде сега, чекам јас некое смешно филмче пуцајте
Нешто највеќе шп мразам да гледам на тв се српските филмови....сиромаштија војни пцовки насилство итн итн башка па што глумците ич не им се убави (со исклучоци нормално ) Само овој серијалот Жикина династија сум го гледала и вреди
Ludoto gledaj go Pljacka Treceh Rajha ima da se zgazis od smeenje [mod-kirilica:3mugb34g][/mod-kirilica:3mugb34g]
најинтересен без конкуренција Жикина династија ако сакаш да се помочаш од смеење, Ми нисмо анџели може да дојде во предвид 1 и 2 дел никако третиот , хајде да се волимо исто 1и2 дел третиот ми е тапа, кој тој тамо пева доста интересен, потоа сакам од тие постарите да ги ставам битка на неретва, валтер брани сарајева, сутјеска (незнам дали се српски или не се иде тоа под ју продукција )
Српските филмови (и новите, ама посебно оние старите) се a must-see. Таков хумор, глума, избор на актери Од поновите го сакам Mi nismo andjeli, а од постарите се разбира неизбежните Zikina dinastija со хер Жика Павловиќ, неговиот сват mamicu ti jarecu и луди Милојко
од - вчера http://www.imdb.com/title/tt1797491/ Сестре- српски и според мене можеле и малку подобро да го направат убава тема- доста реална и постојана на нашите простори Спојлер генерална оценка мнн мннн ниско буџетен
zikina dinastija e ULTIMATE COMEDY na site vreminja definitivno. inaku, ako sakate nesto romanticno, tazno, bas onaka za da se razneznite i da si poplacete pred komp (jas ponekogas go pravam toa) ke vi preporacam tri srpski serii: Jesen stize dunjo moja, Ranjeni orao i Greh njene majke.
Лајање на ѕвезде, Сиви камион црвене боје, Зона Замфирова и филмот на кој сите што ги знам плачат, Небеска удица...
Муње - одлична претстава за почетоците на " drum n' bass " на нашиот простор , Седам и по незнам дали го потенцира некој погоре - одличен филм ... и сите што ги споменавте
Многу убави филмови вистинити слуцки се овие два Браќа по матери и другиот е Небеска убица но и двата се тажни.
Е да. Клон, Кога лисјата паѓаат и слични шпански и турски с*ања се далеку поинтересни од српските филмови кои се снимани според вистински и многу потресни случки.
некако многу секс и перверзии во српскиве филмови....скоро гледав некои сцени од СРПСКИ ФИЛМ тоа е најнов филм и што да ви кажам ми се згнаси животот....
Потресни? Пример Жикина династија? Или Хајде да се волимо? Аман мори и во српски филмови почна перверзии да гледаш? Ццц Немој да ти се згнаси животот од скоро непостоечките секс-сцени во српските филмови ,па и не е сексот гнасен Спојлер е сега зависи ти на каков си навикната...