1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Срце на дланка и останати хуманитарни емисии

Дискусија во 'Хуманитарни акции' започната од Серотин, 1 декември 2022.

1. FridaodaMk

FridaodaMk Популарен член

Се зачлени на:
    28 јули 2020
    Пораки:
    3.359
    Допаѓања:
    11.964
    Мислам дека знам за која зборуваш, после емисијата имаше изјава од нејзината мајка дека лаже, си заминала на 12 години сама, и често и се случувало тоа, дека таа им го оставила детето нив, и дека еднаш дали го има видено. Е сега секоја приказна има две страни ама изгледаше дека е патолошки лажго

На Meckicja, Tanjamm и Серотин им се допаѓа ова.
  2. Meckicja

Meckicja Форумски идол

Се зачлени на:
    25 јуни 2017
    Пораки:
    6.664
    Допаѓања:
    8.200
    Za srce na dlanka taa sto bese natasa dimitrovska taa so enormnata tezina sto bese me informiraa od sigurni izvori deka ne w bas tolku siromasna kako sto se kazuva I na nejziniot fb profil mozete da videte polna trpeza jadenja

На Серотин му/ѝ се допаѓа ова.
  3. FridaodaMk

Се зачлени на:
    28 јули 2020
    Пораки:
    3.359
    Допаѓања:
    11.964
    Добро е пред да снимаат да си проверат веродостојноста на изјавите на тие што се пријавуваат. Имаше скандал со српската емисија Zivot prica за дечко што лажеше дека немал финансии, а студирал па на крај се испостави дека бил финансиран од две семејства. Така да не ме чуди да има лажење и во Срце на дланка

На Cosmic Girl, Tanjamm, Meckicja и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  4. Серотин

Серотин Истакнат член

Се зачлени на:
    15 април 2022
    Пораки:
    987
    Допаѓања:
    2.392
    Ами за оној Даниел од Теранци читавте ли што напишал син му под објавата.... Син му кажува дека татко му е тешок насилник и алкохоличар, и дека ги терал него и неговите браќа да одат на коледе, парите што ги собирале од коледе, му ги давале за да си купи ракија.

5. Meckicja

Meckicja Форумски идол

Се зачлени на:
    25 јуни 2017
    Пораки:
    6.664
    Допаѓања:
    8.200
    Jas veruvam vo siromastija oti ziveev vo golema siromastija pred 20 god I kusur dodeka bevme uste tinejdzeri vo osnovno skolo cel zivot ke go pametam ova koga tocno pred nova god ni ja isklucija strujata posle vodata tel nemavme nisto ni tel ni struja ni nisto pametam koga bliskite moi rodnini koi bea dojdeni vo mk a ziveat o rabotat vo stranstvo ne dojdea da ne prasaat barem kako sme dali ni treba nesto a ne pak da ni pomognat pametam kolku placevme jas sestra mi I majka mi koga ni ja isklucija zasto moite roditeli nemaa zemeno plata nekolku meseci pametam koga pocnaa da ni davaat za prv pat socijalna pomos od 4000 den bese togas kolku se raduvavme I znam sto znaci siromastija ama sepak sum prvo da se preispita dali lugeto sto baraat pomos realno imaat potreba od nea ili ne

На Gosh, Dance27, Bebce1 и 3 други им се допаѓа ова.
  6. Anika55

Anika55 Популарен член

Се зачлени на:
    21 јуни 2022
    Пораки:
    3.468
    Допаѓања:
    59.126
    Не знам дали е истиот случај или не, ама порано имаше една емисија со Живкица (тунел или така нешто) и гостинка беше жена со 9 деца што бараше помош. Имаше можност да се јавуваат гледачи во емисијата мислам или пак им се обрати општо на гледачите и се сеќавам дека рече нешто од типот "ако планирате да ме прашувате зашто сум родила 9 деца ич не ми треба ништо од вас" демек ако планирате да помогнете ок, ако не, не замарајте :)

Исто има едно семејство, Кумановско негде таткото е слеп а мајката со ментална попреченост. Имаат 4 деца. Двајцата неработоспособни, родиле 4 деца. Повеќе пати ги имало на разни медиуми. Децата освен што живеат во мизерни услови, без основни потреби како редовен оброк и греење, имаат проблеми со видот (наследно), и потребни им се терапии за оштетувањето да не се зголемува кои нормално, не можат да им ги пружат. Ако се прашувам јас, кривично треба да одговараат вакви родители.
    Дали немаше еден разумен околу нив барем после првото или второто дете да преземе нешто..

На Gosh, Directioner005, VDT2906 и 5 други им се допаѓа ова.
  7. tanjita

tanjita Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2010
    Пораки:
    1.192
    Допаѓања:
    3.809
    Јас го прочитав, и се чудам работел Хрватска рече и на др. места сега што го спречува да работи.
    И башка тоа со синот што го пишал е мизерно ако е вистина.
    И ќе заборавев па да редактирам, од што ми беше сомнителна приказната го најдов на фб. Со другарот што даваше изјава дека е сиромашен, нон стоп се во ск на шетање. Сега може ги има скриено објавите.

Последна измена: 14 декември 2022
    На Серотин и Meckicja им се допаѓа ова.
  8. Meckicja

Meckicja Форумски идол

Се зачлени на:
    25 јуни 2017
    Пораки:
    6.664
    Допаѓања:
    8.200
    Jas sega se ispokarav so taa prizrenka sto ja imase na srce na dlanka abe dosadna e non stop bara nesto niz socijalnite mrezi niz fb I ponudivme rab nekolku zeni nejke da rabote nisto vaka I e najlesno da prose od lugeto

На Tanjamm му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Tanjamm

Tanjamm Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    8.936
    Допаѓања:
    12.591
    Ја гледав сега за викенд пак Срце на дланка. Една баба кажа дека си купила отровна водичка да се отруе. И тоа така отиде во етер, ниту да го исечат, ниту ништо. Во 16 часот преку ден кога гледаат и деца на ТВ слушаш дека некоја баба си купила водичка да се отруе. Не е во ред.

На Cosmic Girl, Серотин и Meckicja им се допаѓа ова.
  10. Meckicja

Meckicja Форумски идол

Се зачлени на:
    25 јуни 2017
    Пораки:
    6.664
    Допаѓања:
    8.200
    Taa emisija mene mi e somnitelna malku taa martina nikodinoska od mene barase alista da I dadam I gi prativ po kargo ne gi ni zema od kargoto a zasto nez taa prizrenka I ponudivme rab nejke da rabote a non stop bara od lugeto pomos a taa od bogdanci mazena sto bila vo kriva palanka taa so enormna tezina sto bese na fb slikite imase masi polni so jadenja I ne bila bas tolku siromasna kako sto mi kazaa

На Gosh, VDT2906, Tanjamm и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  11. FridaodaMk

Се зачлени на:
    28 јули 2020
    Пораки:
    3.359
    Допаѓања:
    11.964
    На Tanjamm и Meckicja им се допаѓа ова.
  12. savageu

savageu Истакнат член

Се зачлени на:
    27 декември 2015
    Пораки:
    196
    Допаѓања:
    144
    Бог да чува, треба да си понесе одговорност самата емисија и да ги вратат парите на сите излажани

На Meckicja, cresa-jagoda и Feminka22 им се допаѓа ова.
  13. Серотин

Серотин Истакнат член

Се зачлени на:
    15 април 2022
    Пораки:
    987
    Допаѓања:
    2.392
    Овие се извинија на граѓаните ? Баш им е гајле што поради нивната емисија граѓаните му го полнеле џебот на коцкар.Не е Тале крив,овие од емисијава се за ќотек и затвор.

На Tanjamm, Meckicja и cresa-jagoda им се допаѓа ова.
  14. Meckicja

Meckicja Форумски идол

Се зачлени на:
    25 јуни 2017
    Пораки:
    6.664
    Допаѓања:
    8.200
    Jas na taa emisija ic ne im veruvav ama bas ic ke si legnat oni gladni ne najadeni ke se napile samo voda I ke si legnele da be da sigurno e taka I jas sum za da se ukine srce na dlanka

15. Stark

Stark Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јуни 2013
    Пораки:
    5.593
    Допаѓања:
    18.764
    Како немаат малце гордст и чест, излегле пред ТВ и измислуваат приказни за да му дај некој пари, а здрави прави луѓе. Мрш.

На Gosh, hermosa, Tanjamm и 2 други им се допаѓа ова.
  16. MacedonianHacker

MacedonianHacker Активен член

Се зачлени на:
    14 август 2021
    Пораки:
    21
    Допаѓања:
    10

На Meckicja и mira.mira им се допаѓа ова.
  17. нина122

нина122 Популарен член

Се зачлени на:
    20 јануари 2018
    Пораки:
    4.461
    Допаѓања:
    12.338
  18. Sielo❤️

Sielo❤️ Истакнат член

Се зачлени на:
    21 август 2022
    Пораки:
    768
    Допаѓања:
    2.852
    Го гледав видеото , женичката не ми делува како да е со сите. Жал ми е за мајка и и за детето..

19. нина122

нина122 Популарен член

Се зачлени на:
    20 јануари 2018
    Пораки:
    4.461
    Допаѓања:
    12.338
    Уфф, каква измама.. Технички, овие се договориле да глумат самохрана мајка и болен син за да собираат донации.. Овие сите се за во затвор..

На mira.mira и Tanjamm им се допаѓа ова.
  20. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    16.160
    Допаѓања:
    49.317
    шо е ова па сеа?