Има различни цени зависи од грамажата колку сакаш и секако има различни врсти на гелови ... Angel геловите се најдобри 15 грама 650 денари 30 грама мислам дека беше 950 денари и 50 грама 1300 денари во сиво пакување .... Има и други гелови сум пробала ама за ден или два почнуваат да се одделуват од ноктот и нема црвстина...Така да доколку сакаш земи си од Angel геловите нема да се покаеш...позз
Имам вакво искуство и кога ќе ми текне паѓам од смеаа Хаос се направив,формата не ми одговараше, па потоа мораше да ги извадам.
Девојки ми треба ваше мислење за press on (вештачки) нокти. Сигурно сте сретнале по социјалните мрежи за нив. Во Америка се доста попопуларни од гелните нокти и се повеќе ги користат. Според мене, имаат многу повеќе предности за разлика од гелните нокти за кои е потребно 2-3 часа правење: -Се ставаат за помалку од 5 мин -Може да се користат повторно и повторно -Може да изберете величина, должина, дезен по ваш избор. -Не го уништуваат природниот нокт. Ме интересира дали би носеле вакви нокти и ваше мислење за нив.
Се продаваат веќе во Еу само што траат до недела две во зависност од тоа колку ти е цврста ноктната плочка.
Не прашав дали се продаваат и во ЕУ знам дека има. Прашав лично мислење дали би користеле или не затоа беше и анкетата!
Колку што знам такви нокти имаше и порано, пластични што се лепат на ноктот, нели? Мислам дека се тие, ако не се лажам. Според мене, со нив си малку ограничен во поглед на дизајн отколку со гелните нокти, ама дефинитивно побрзо нив би ги ставила отколку да дремам 2-3 часа и да си ги уништам ноктите. Ставав гелни порано, ама искрено pain in the ass ми се, брзо ми здосадуваа, ме нервираа, долго трае ставањето и ги уништува ноктите. Затоа сега исклучиво само лак дома и тоа е. Така што thumbs up за овие нокти, ако ништо друго и да ти се одлепат, природниот нокт ќе си биде ок.