Од кај знаеш дека немам никакви маки? Или дека сум ќерка на директор? Или дека работата сум ја добила со спиење со сѐ од шеф до директор?
ќе ми ја затворат темава заради сеирџии. А ја отворив за друго мислење а не за ова каде што ми ја пренасочија темава.
Бабе како сакаш ти викај ги. Но да кажеш дека успешен човек во странство се продавал за пари, дека најголемо достигнување е брак и дете е апсурдно. Бар за мене
значи лесно не му е никому. Секој е со своја мака. Ама реално немаат пресност врските пред дипломата?
Затоа што немаш маки. Зашто си ќерка на бизнисмен кој е тежок милиони. Ако ја пријавеше јахтата и станот во грчка уште бетер ќе те мразеа. Кој ти е крив, успехот не се прашта. Дозволи им барем да те мразат зашто ти имаш а тие не.
ова требаше да го кажеш пред да почнеш да ги вреѓаш тие што шетаат кучиња и да ги нарекуваш осамени и неспособни да имаат фамилија патем и тие што пријателот твој што сакал да ги легне а него не му давале а се онаделе за пари. тогаш може ќе ти вредеше ова. ама сега не.
значи заклучок: во странство не се продаваат и брак и дете е крајна опција кога веќе во се си успеал и нема што друго.
Секогаш има што друго. Треба малку да се размисли . Брак и дете не е крајна опција, и со нив и без нив може да се живее квалитетно.
значи осаменоста е вреѓање а и неспособноста да се има семејсво. Оти нели овде нема луѓе што мака мачат за потомство и на крај остануваат сами. И да му се продавале за 20 евра. Извинете ама сами ме влечете за јазик. Ама според вас не,таму не се продаваат. Уште да знаете само што се има таму....
па што ако има? за моето тело јас само пред себе одговарам. ако мене повеќе ме прави среќна да се давам за пари онда тоа ќе го правам, ама посреќна од мене нема да бидеш. те гледам по темине... глеј си го твоето дома. доста ти е вперен прстот во туѓата вагина.
Му се продавале за 20 евра и пак не легнал ништо? Штета, штета. Еве, јас немам маж и деца, уште малку 30 ќе ги направам. И куче имам. Осамена сум, сакам очајно деца и се продавам за пари? Арно викаат, жената е најголем непријател на жените.... Како не ти е срам, еден ден некој така за ќерка ти ќе вика, дека е сама, неспособна и се продава за пари.