Дали може некој да сподели искуство за домот Хантерс Лаив (Hanters Live ) Катланово какви се условите ви благодарам
И Феникс никако. Домот во Волково им е како за лица со одредени попречености. Влегов пред една година и од тој ден и призор уште не можам да се опоравам. Цената изгор, додатно сите лекови и средства што мора да ги набавувате сами и да ги носите таму. 30.000денари за нега далеку од професионална, за доктор кој поминува само неколку саати со згрижените лица (наравно не посветува внимание на сите). Собите и условите исто нејќам да коментирам, внатре се пушат цигари, се скубат бабите, значи страшно, страшно.. Социјалниот работник испушта мед и млеко од уста при приемот, менаџерот исто, ми се повраќа кога ќе се сетам на луѓево. Немојте.
Дечки, баба ми има деменција.Последен стадиум.Кажете дом некој добар во Скопје? Или број од жена дајте
Како е со цени? И дали се грижат за нив добро Пошто баба ми има и тремор на рацете И не може баш сама да јаде
Neznam za cenite prasaj kaj niv ili najdi gi na fb prasaj gi Dobro se grizat za niv gi hranat banjaat im davaat lekovi super se
Идила Терзиева. Одлична грижа и нега. Мислам дека имаат разни пакет-услуги, па според потребите на пациентот имаат и различни цени, што е нормално. Немаат сите исти потреби. https://idilaterzieva.mk/pochetna-olimpiјa/ Сум била во посета кај вујко ми, пред 4 години беше тоа. И тој имаше деменција, ама супер е персоналот и објектот е многу чист.
Dom za stari Lica Labos imaat dva objekta prekrasni lugje go vodat i vrabotenite se top..Majka mi bese tamu jas sum prezadovolna.
@Feminka22 здраво, дали може да исконтактираме преку ЛП? Јас пробав да ти пишам но не можам. Имам неколку прашања во врска со старечкиот дом кој сте го избрале за баба ти. Фала одднапред!