Тој да не се разочара "утре во брак" или ти? Ова е и те како тешка одлука. Впрочем луѓе се разведувале заради оваа причина, а вие уште сте во врска. Биди искрена со себе, размисли добро дали толку многу го сакаш и би останала со него и покрај тоа што можеби нема да имате деца? Иако не е целосно искрен со тебе, сепак ти кажал како стојат работите. На него и онака му е тешко оти знае дека имаш мали шанси за потомство, па не е убаво од твоја страна да настојуваш. Доколку навистина го сакаш, остани со него - па времето нека каже.
А како тоа примил некакви инекции? за што се тие инекции од што се лечел? Биди смирена и пополека распрашувај го не го напаѓај и осудувај затоа што ќе ти ја избегнува темата и нема да е искрен. Доколку има некаков проблем заедно ќе го решите така е полесно и дади му подршка за се.
Повеќе би се разочарал тој отколку јас, верувајте ! Неговиот дедо бил голем човек на времето во Франција и неговото презиме всушност е името на дедо му. И тој ми вика ај што тебе нема да можам да ти го исполнам сонот, ама неможам ни лозата на дедо ми да ја продолжам, бидејќи само тој и брат му се машки од фамилијата. Немам намера да го напаѓам или слично, неможам никако да разговарам во целост на таа тема со него. Почнува да се нервира, се знои, вика неподнослив е дури. А за тоа какви инекции примал навистина не знам, погоре напишав дека не сум била ја со него во врска кога тој примал тие инекции. Најлесен излез од ситуацијава е раскинувањето, ама навистина не го сакам тоа. Можеби глупо ќе се изразам ама ако сакам некој да ми направи дете тоа би бил дефинитивно тој. Мора некако да најдам начин да оди на тие испитувања. Ако ништо друго, барем соништата нека не му се рушат, деновиве не е се баш нај нај. Како и да е, ви благодарам многу !
Никој не спомна раскинување на врската љубовта е двигател во животот, мојот сопруг има проблем па не значи дека треба да го иставам кога неможам да си го замислам животот без него, е сега одкако увидовме дека проблемот е до него заедно го решаваме ❤
Najdobri urolozi se Stavridis, mladiot e na klinika a tatko mu ima svoja ordinacija Res Humana vo Kozle i Jovic mislam deka se prezivase vo Filip vtori
Како и да е, да се решат малку моменталниве проблеми што ги има со работата и местото на живеење ќе преземаме нешто. Ви благодарам девојки !
Младиот Ставридис го оперираше првиот пат , Во Филип Втори е опериран вториот пат. Со нив имам искуство.
Dijagnoza od oligoastheratozoospermia za tri mrseci e podobrena vo astheratozoospermia so tibestan Sega e prepishan profertil Dali nekoj ima iskustvo so ovoj lek?
Направивме на друго место. Таму немаше услови. Инаку еве веќе сум 8ма недела! Ви го посакувам истото на сите. Само не се откажувајте