Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сте биле ли ограбени?

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од maja8, 2 ноември 2010.

1. luci22

luci22 Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2014
    Пораки:
    742
    Допаѓања:
    1.502
    Нее! и нека проба некој да го видам, ќе го одерам жив! :fubar: ]:)

2. matejaaa

matejaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    28 мај 2014
    Пораки:
    306
    Допаѓања:
    134
    Пу, пу скраја да е, не сум била а се надевам дека нема ни да бидам

На Ицолгудбејбе му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Bihter

Bihter Активен член

Се зачлени на:
    3 август 2014
    Пораки:
    27
    Допаѓања:
    7
    Досега не,а се надевам и во иднина нема да бидам ограбена.

4. erica

erica Популарен член

Се зачлени на:
    21 август 2011
    Пораки:
    1.312
    Допаѓања:
    2.036
    Не пу пу скраја да е :D

5. sara3

sara3 Популарен член

Се зачлени на:
    26 септември 2012
    Пораки:
    505
    Допаѓања:
    384
    Фала му на бог не. :)

6. split96

split96 Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јули 2011
    Пораки:
    84
    Допаѓања:
    125
    Мене ми ја имаат украдено футролата од мобилниот. Само што го земав, нов, со екран на допир и му купив нова футрола. Една недела после тоа, на пракса имав некое чувство и си го извадив телефонот од футролата и ја оставив во ранец. Кога се вратив од wc некој од класот успеал да ми ја земе. Малце ми беше криво затоа на футролата имав закачено приврзок. Во два дела беше, од Италија го купив. Едниот дел го имаше бившиот, а другиот јас. Ама сега откако раскинав со него, крадецот ми направил услуга да не го гледам делот од приврзокот и да не се нервирам. Може да се каже дека сум му малце благодарна. :lol:

7. nevermet18

nevermet18 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 мај 2014
    Пораки:
    5.229
    Допаѓања:
    13.204
    Пред некој ден ми украдоа 200 денари, првпат.

8. Loss

Loss Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јануари 2011
    Пораки:
    49
    Допаѓања:
    14
    Досега не сум била ограбена.
    Се надевам дека нема ни во иднина, бидејќи ако се случи такво нешто тешко тие што ќе го направат тоа. Не ме знаат каква сум јас.

9. tHeBeAuTyFoReVeR

tHeBeAuTyFoReVeR Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јули 2013
    Пораки:
    98
    Допаѓања:
    266
    Хаха, јас уште од мала знаев да си бидам без влакна на јазикот. Имав 7- 8 години (само што научив математика) и ме пратија во продавница и јас и дадов на жената 100 ден. а пивото 60 и она мене кусур ми дава 20 и јас бројам еднаш ,двапати и и викам уште ми должиш и жената :o и сите муштерии ја гледаат и после ги знаеме како лажат па не сум видела добро , па вака , па така ама јас си ги добив парите :rock:

10. nevermet18

nevermet18 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 мај 2014
    Пораки:
    5.229
    Допаѓања:
    13.204
    Мене пак ми украдоа пари бре. Каков малер сум.
    Пак 200 денари. Знам јас кој е крадецот, но не сака да ги врати парите. Идиотизам.

11. Cat-Lover

Cat-Lover Истакнат член

Се зачлени на:
    25 август 2014
    Пораки:
    44
    Допаѓања:
    14
    За полуматурата од сестра ми цела генерација ги носеа во Дојран на екскурзија, три дена беа таму. Последниот ден сестра ми маичката ја оставила во куферот и вечерта и ја немало, ја барала насекаде ама не ја нашла. Утрото нејзината "другарка" ја облекла маичката и сестра ми тогаш веднаш изреагирала, и уште таа и викала на сестра ми сигурна си дека е твоја? И сестра ми и се развикала "е не, не сум сигурна не си ги познавам работите" и и ја вратила. Mене на физичко ми ги имаат украдено и тоа најновите стартки, а колку платив за нив. Дај Боже рацете да им се исушат на тие што ги украле, безобразни.

12. eloves

eloves Популарен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2013
    Пораки:
    2.669
    Допаѓања:
    7.606
    И маичка ми имаат украдено. Дојде едно девојче со моја другарка и седевме пиевме сок, јадевме смоки јас отидов да однесам чашите, другарка ми во веце а алиштата перени на креветот и таа маичка прва беше одозгора кога си заминаа сфатив дека ја нема. И пишав на фб дека знам дека таа ја зела да ми ја врати и дека нема никому да кажам таа запна не сум јас та не сум. Инаку носеше голема ташна ама празна, рече дека требала да купи нешто се срамела да носи кеси. Сигурна сум дека таа ја зема. И кажав на другарка ми таа и рекла и девојката тврдела дека јас сум и ја дала :o Сешто. И се јавивме со другарка ми и и кажав дека мајцата може да ја задржи ама на 15 години не и личат вакви работи, срам да и е, како ја воспитале родителите и ми спушти девојчето.

Инаку вчера во Кам таа ми врати 100 денари помалку. Имам навика кога ќе излезам од маркетот да ги пребројам парите. Земав шекер, грицки и сок тоа ме фати 128 денари а и дадов 1000. Што значи требаше таа да ми врати 872 денари. Бројам бројам не ми се совпаѓаат 772 излегоа. Па кога и се вратив лом ја направив а муштерии имаше дури ми вика таман ти вратив ама еве од мој џеб ќе ти дадам. :^)

13. seasopraime

seasopraime Истакнат член

Се зачлени на:
    11 ноември 2013
    Пораки:
    347
    Допаѓања:
    98
    Кога го прочитав насловот прво на памет ми дојде мојата другарка па брадучетка ми хаха :3
    Ех другарке другаркее колку ми беше љубоморна што имав убави шминки од мајка ми,а посебно на тоа креончето црното што со една линија премногу исцрнуваше.Па така таа се реши на 7-8 год да си го земе па ја ја излажав дека сум ја вишла дека го украла и виде невиде ми го врати.Братучетка ми па шнолите ахха има и др случаеви ама на вакви ситници ]:)

14. RockNroLLGirL

RockNroLLGirL Популарен член

Се зачлени на:
    19 јануари 2014
    Пораки:
    1.597
    Допаѓања:
    5.751
    голема кражба до сега фала богу не .. ама имам фатено 2 пати крадци кај комшијата до мене на среде ноќ.. тој живее во странство и пред 3-4 години беше ова мислам 2 пати фативме крадци на среде ноќ .. првиот пат околу 3 сатот ноќе се собрале група од 4-5 луѓе и почнаа да ги ваѓаат прозорите од куќата.. ( мислам тие од скапите прозори , незнам како да објаснам бели , чисти рамки и стакло сјај ) и сите слушнавме јас и татко ми се разбудивме запаливме сијалица и тие видеа свети и марш да ги нема..
    другиот пат ( јас тогаш бев околу 12-13 год , незнам точно која година беше) ама бев надвор кај учицата нешто играв си се моткав , и гледам кај куќата и ја видов вратата отворена и се познаваше дека е насилно отворена зошто беше свиткана на краевите, а тие уште не беа вратени од странство , и после гледам потака прозрецот еден скршен , и одма им кажав дома и тие се јавиа во полиција :x

15. SuperGirl8

SuperGirl8 Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    202
    Допаѓања:
    205
    Да :(
    Неколку дена пред нова година, ни влегоа крадци..
    Комшиите ги фатиле, ама крадциве избегале..(иначе ние бевме на гости)
    Кога се вративме дома, дома го немаше лаптопот, професионален апарат, мојата чанта, пакетче влажни марамчиња, малку злато и околу 1000 евра... Фалеа и тенцериња, тави.

Уште ден денес незнам зошто му биле влажните марамчиња.

16. sinorinJa

sinorinJa Истакнат член

Се зачлени на:
    28 јули 2014
    Пораки:
    144
    Допаѓања:
    84
    да прошлата недела во автобус .ми украдоа 200ден. :envy:

17. Marick14

Marick14 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 март 2013
    Пораки:
    3.679
    Допаѓања:
    2.932
    Да. Во Сончев Брег телефонот ми го украдоа од џеб. И приметив наредниот ден. А не сум приметил кога ми го украдоа.

18. mode-kristina

mode-kristina Популарен член

Се зачлени на:
    22 јуни 2014
    Пораки:
    1.155
    Допаѓања:
    4.092
    Да телефонот ми го украдоа пред 3 месеци

19. AffyJelenator

AffyJelenator Активен член

Се зачлени на:
    14 мај 2014
    Пораки:
    85
    Допаѓања:
    35
    Не, жив нема да остане ако некој ме ограби:P:P

20. Rama

Rama Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    5.487
    Допаѓања:
    55.084
    Досега не ме ограбил никој , и така и нека остане :D не е за шегување, ако е пишано да ве ограбат барем тоа нека е некоја не вредна и ефтина работа, наместо пари и скапи телефони на пример.