Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сте биле ли ограбени?

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од maja8, 2 ноември 2010.

1. mac.mac

mac.mac Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јули 2013
    Пораки:
    474
    Допаѓања:
    652
    Да сум била ама ајде да речам не толку големи и скапи нешта фала Богу..

2. cresa-jagoda

cresa-jagoda Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јуни 2012
    Пораки:
    8.262
    Допаѓања:
    34.559
    ДА и премногу е лошо чувството, но на крадците еден ден ќе им биде судено од Господ :!:

3. iloveyou29

iloveyou29 Queen of beauty

Се зачлени на:
    14 мај 2012
    Пораки:
    5.857
    Допаѓања:
    32.448
    Да, не ограбија и тоа една жена што го чистеше влезот во нашата зграда. Мајка ми за матурата ми купи сваровски комплет ланче, нараквица и прстен и не го носев, чекав во некоја специјална прилика но таа никогаш не дојде . Освен тоа ни ограбија доста злато дома :x

4. Tea1233

Tea1233 Активен член

Се зачлени на:
    2 август 2013
    Пораки:
    49
    Допаѓања:
    11
  5. hermosa

hermosa Популарен член

Се зачлени на:
    7 декември 2011
    Пораки:
    3.623
    Допаѓања:
    9.037
    да многу пати и неодамна пак ми се случи такво нешто :|

6. Dog-lover

Dog-lover Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2013
    Пораки:
    1.510
    Допаѓања:
    3.743
    Да.На екскурзија во Струмица еден циган ми го зема телефонот од рака додека зборев со мајка ми, ме бутна и избега :|

7. hellowooorld

hellowooorld Истакнат член

Се зачлени на:
    4 август 2013
    Пораки:
    298
    Допаѓања:
    107
    Да, ни ја ограбија куќата додека бевме на одмор. Кога се вративме неможевме да влеземе, па викнавме полиција и така натака. Цела куќа беше лом направена. Ужас.. Беше украдено златото и пари што ги имаа моите оставено дома. Чепкале по мојата козметика, по креми, кутивчиња, божем ќе најдат таму нешто. Секоја година кога треба да одам на одмор се плашам да отидам, верувајте. Кога ќе си дојдам страв ме фаќа да ја отворам вратата.

8. rici.aaaaa

rici.aaaaa Популарен член

Се зачлени на:
    25 април 2012
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    3.403
    Да и штетата беше голема налет грабежот па од нервоза и болест закачивме

9. Goddest

Goddest Истакнат член

Се зачлени на:
    3 март 2012
    Пораки:
    82
    Допаѓања:
    42
    Леле кога ќе се присетам на тоа ахаха... Пред 11-12 години бев дома со баба ми двете сами. Баба ми многу ја сакаше Неда Украден и баш тогаш излезе касета Нова Неда ја купивме со баба ми и дома ја пуштивме гласно и почнавме да средуваме. И понекое време баба ми вика леле мила кој тропа толку, изгледа некој надвор од комшиите е. И така оставивме не ни помисливме дека некој влегол во спалната соба, и после 2-3 часа баба ми отиде да земе нешто од спалната и имаше што да види се беше отворено расфрлено, среќа само пари беа зеле некаде околу 500 евра. |(

10. peterpan30

peterpan30 Активен член

Се зачлени на:
    26 август 2013
    Пораки:
    56
    Допаѓања:
    6
    да на сред камен мост во скопје по пат да идам на журче во Мнт група од тројца граџани ме опљачкаа

11. lana.del-rey

lana.del-rey Популарен член

Се зачлени на:
    25 февруари 2013
    Пораки:
    690
    Допаѓања:
    1.300
    Фала богу никогаш и недајбоже,3 пати пробале да ни обијат станот ама неможеле.. затоа секогаш заклучувам и некогаш и се враќам да проверам дали сум заклучала,кога ке влезам дома одма заклучувам по 2 пати со долната брава и кога излегувам цело време си проверувам телефонот дали ми е тука и новчаникот (иако секогаш максимум 200 денари имам во него,никогаш повеќе јбг.. :/ :D )

12. Queen-K

Queen-K Активен член

Се зачлени на:
    22 септември 2013
    Пораки:
    89
    Допаѓања:
    8
    Никогаш досега и недај боже да се лучи такво нешто. Еднаш само имам загубено телефон, но човекот беше фин и ми го врати, сеуште постојат добри луѓе на светов иако се род во изумирање.

13. Madonna

Madonna Истакнат член

Се зачлени на:
    6 декември 2009
    Пораки:
    156
    Допаѓања:
    148
    Да..и тоа неколку пати..новчаникот од ташна ми го собраа и тоа на Зелен пазар..додека разгледував нешто на некоја тезга ..а ташната со цел памет сум ја ставила на рамо и позади сум ја префрлила..тамам да си иперирааат на раат..
    Пред една година ми го украдоа новчаникот уствари торбичка со 2 мобилни, легитимација и картица..
    Да ги знам кои се..па да ми е една палица ...шницли би ги направила :@

14. anngelique

anngelique Популарен член

Се зачлени на:
    15 јуни 2010
    Пораки:
    2.665
    Допаѓања:
    6.456
    Еднаш во автобус ми го собраа новчаникот, и тоа го осетив типот почнав да му се дерам и таков само ме погледна и си излезе а автобусов тргна веќе. Исто така ми се случи еднаш дома мајстори кога имав ми украдоа од златото на мајка ми. И последна дешафка лани после реновирање имав една чистачка дома као побрзо да заврши работа ( и тоа препорачана беше) и ми го украде депилаторот ( замислете депилаторот :lol: ) не дека беше многу вреден туку беља ми напраи да не можам да се издепилирам, и плус си собирала маици од кај мене и брат ми од плакар ама за нив многу касно приметивме. :x

15. cherry-on-top

cherry-on-top Истакнат член

Се зачлени на:
    30 септември 2013
    Пораки:
    221
    Допаѓања:
    45
    Да. Пред 3-4 години двајца маскирани мажи ни влегоа во подрумот. Ги виде мајка ми кога отиде надолу, фала богу што само ја бутнале и побегнале, можеле да ја повредат. Окрадоа еден пар NIKE патики и едно мало шпоретче :worried:

16. Natali.3

Natali.3 Форумски идол

Се зачлени на:
    16 септември 2013
    Пораки:
    5.739
    Допаѓања:
    54.596
    До сега фала богу не.

17. babyblond

babyblond Популарен член

Се зачлени на:
    19 февруари 2011
    Пораки:
    1.168
    Допаѓања:
    1.548
    Да на шалтерот во Комерцијална Банка еден, мрсен, заспан гад, што го мрзи да диши, не ми ги зеде парите , а не ми поминал и скинал две сметки односно ме ограби 2000ден, а јас преморена ќе колабирав таму 3 саати чекав со смрдените неписмени пензионери што не знат со картичка да си ја извадат пензијата од банкомат и не проверив дури дома видов, следниот ден уште од сабајле бев на истиот шалтер, па се вадеше дека не бил во плус точна му излегла касата :@ , абе само по болници и по погреби да ги троши, аир да не види од нив. :devil:

18. katerina222

katerina222 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 септември 2011
    Пораки:
    262
    Допаѓања:
    72
    srekja ne! (za sega) :rofl:

19. babakata

babakata Нов член

Се зачлени на:
    1 ноември 2013
    Пораки:
    21
    Допаѓања:
    2
    lelelee, ama go rasturi, nemoj be zlato, za 2 iljadarcinja ne vredi da se maci tolku :rofl:

На babyblond му/ѝ се допаѓа ова.
  20. babakata

babakata Нов член

Се зачлени на:
    1 ноември 2013
    Пораки:
    21
    Допаѓања:
    2
    da ne bil Maler (od k-15 skecot) ?? :lol: