Јанијо без месо нека не не интересира кој што работи и дали работи. Можеби е јавна тајна, ама да не се мешаме во туѓи гаќи
Ти уште прашуваш? Секако дека да. Сестри, докторки се фукаат на велико. Што мислиш, чуму толку долги паузи се прават и луѓе умираат?
Не знаев, само прашав. Сомнително ми беше нешто. Се сé нешто насмеани и позитивни сестрите и машките сестри или браќа (како и да се).
Како до сега невработена , сум немала логички . Но , и да сум вработена , и да имам безброј прилики , не би . На прво место , поради ( не ) хигиенските услови . Не би се сексала некаде , каде по 8 часа ( некаде и повеќе , на пример во болница ) минуваат странки и персонал . Гадна ми е и самата помисла на тоа дека некој ја допирал таа површина со секакви бактерии на рацете . Второ - Ризик од губење на работно место . Не ми се исплаќа да изгубам работно место , за еден секс . Трето - Срамот кој ќе пукне во фирмата , доколку некој види/чуе нешто . Така да , no but thanks no .
Кај мене на работа не. Ама затоа кај маж ми во фирма сме имале многу пати канцелариски секс. Некогаш и специјално навечер сме оделе таму затоа што некогаш ме пали помислата на секс во канцелариски амбиент. Неколку пати кога сме биле излезени со него и со друга девојка, сме продолжувале таму да пивнеме уште по некоја пијачка и претпоставувате на крај како завршувало
Da...i so kolega, pa i so friend haha...letnata sum ja i so mnogu mudaaa. Ps neam decko taka da niko nije ostecen haha