Не сум ни помислила а плус сите сме жени па и газдарицата ама сум против ваквите работи-со колега,се знае после како завршува...а со деко ми би можело,па се надевам еден ден и ќе биди баш би сакала
Секс на моето работно место, нормално со дечко ми. Можеби ќе си ја остварам некој ден. [/quote] епа јас имав слична ситуација секс на работното место на дечко ми сега сопруг ни се можеше работеше и трета смена
Доаѓаме на работа во петокот сега и само што уклучив компјутер, ни кафе си немав напраено иде директорот и ми вика дојди брзо да видиш што е ова у моја канцеларија. И идеме јас и таа колешката што доаѓаме заедно на работа кога кај директоров у канцеларија столицата скршена и превтрена саксијата со цвеќе и он ни вика што е ова и ние пфффф кога не удри една смеја не можевме да се воздржиме. Тоа некој здраво се лупал у четвртокот вечерта тоа сигурно и моја претпоставка им се скршила столицата и во занесот паднале во саксијата и ја превртеле, кој е сеуште не знаеме иако се шушка, битно се пукнавме од смеење уште се заебаваме.
Баш БИ го направила ова во некој ПАРАЛЕЛЕН УНИВЕРЗУМ! хахахаха... Интересно, и дефинитивно дига адреналин
Потполно се сложувам со тебе Ана,ама не мислат сите така,секој за себе си знае. Со колега,ни под разно. Со маж ми кај мене или кај него на работа ,очите ќе почнеме да си ги вадиме уште веднаш после тоа. Ако можел со мене и јас со него,тогаш можеме и со други,нели? Ова ти е мач со две оштрици ,затоа нееееее. Ама кај него на работа ,изгледа има многу што работат „прекувремено“,особено женскиот свет А за забраните ,меѓу колеги,ма пичат 200 на сат,око да ти се уплаши.
Еееее одамна беше тоа.... и не, не беше со колешка, туку со девојка.... И да ви кажам, бироата се одлични за секс . Јас сум малку повисок, па мене ми доаѓаа таман, не требаш да се поткревам на прсти А најдобра ствар е да се сексаш на бирото на колешката која те нервирала истиот ден, како мала слатка одмазда
Имам пробано многу јако чувство од една страна уживаш од друга стравуваш дане се сети некој нормално тоа го направив со дечко ми
се уште не сум вработена, но и да сум НИКОГАШ не би се плеткала со колега тоа е строго забрането, но ете во дрзавава ретко кој го почитува тоа
Со колега не ама со дечко ми во неговата канцеларија ... мммммммммм... на бирото ....мммм... најубаво
Не се плаши никој нема да се сети само ако работното место има камери... ќе те гледаат тие кои имаат пристап до истите Леле, кога стигнавте на 17 години да пробате се
една колешка имеше и ја фатифме јас и на шефот жената беше време за пауза и јас отидов во канцеларијата што е ахритекти ни она таму ама одма летааа од работа
Сум имала и тоа два пати со дечко ми на работа... бевме колеги, сами во смена, убавини .Возбудата е огромна.... си ја исполнив најголемата фантазија
Јас на сите работни места што сум била не можев за газ да се почешам, не па секс да имам. Не ми ни паднало на памет. Ама, ако имам своја канцеларија еден ден, (како по серииве), а јас таму газдарица (многу се исфилмав), е тогаш, зошто да не???
Не. А имав шанса, бевме колеги со дечко ми до пред година и пол Се шалам И да сакавме такво нешто на работа, немаше апсолутно никаква шанса, работам (и тој работеше) во голема фирма, со еден куп луѓе на сите страни....Дефинитивно невозможна мисија и нешто неизводливо
На работното место на дечко ми. Пред скоро две години ова, го чекав да заврши и ме прошета малку наоколу, да ми покаже каде работи нели ? И така.. непланирано ама бидна во една стара канцеларија
би сакал такво искуство премногу примамливо, но немозе секаде да се направи тоа, ах колку е само добра таа трета смена
СЕКС на работно место.. ДА или Не ?! Не да е убаво. Минатата недела срцушот ми дојде на работа, заклучив канцеларија, ги свртев венецијанерот, и дури уште пред да почнеме едвај дишев не знаев дека толку ќе се возбудам. Од се што сме пробале да сега, ова ми беше најадреналинско искуство. Исто и кај него на работа, а таму не смее никој да влезе, а он со полна опрема , пиштол на нога и триста чуда на него , таков згоден .. и прво гледавме да не бидеме фатени... па си се занесовме... незаборавно е ...
ууфф дааа...работам како секретарка во една фирма и не е битно која...и таму шефот е многу згоден ......има можеби 26 или 27 год....и ме повика в канцеларија кај него и се случи шо се случи ама го бива чоекот ...
Како бе така на 19 години ви се погодува среќата да работите ко секретарки во јака фирма, за шеф за кој не знаете колку години има + да го бива? Where do I apply? Он: Немам со кого и невработена сум. Жалете ме.