сум имала но не со некој од вработените бидејќи работев кај чичко ми во кафана таму дојде дечко ми и наеднаш се изгубивме и додека сите ме бараа мене јас бев на горниот дел каде што никој нема летно време бидејќи е затворено и на сепарето се деси што се деси но никој не примети
Да се пофалам сум имала и тоа повеќе пати и со дечковци и со колеги ,фраерски сум изиграла и никој не знаел ...а инаце убаво ми беше секој пат работното биро е луда работа ,поготово ако е на колешката што те нервира ЗАКОН!!!!
Имааа има посла, пуне шаке , што велеше покојна Ксенија. Има и газот кој да ти го почеша ако не можеш сама, имааа има! Не сум имала досега, но би имала - ако работам граџевина на некој облакодер под ведро небо. Или ловџија ако сум, рецимо. Отсекогаш сум имала спартански дух!
Oх, да. Oтсекогаш ми беше мерак и конечно желбата ми се оствари да бидам како Гергана во спотов, во моето работно место наречено багер. Priceless. http://www.youtube.com/watch?v=vBJDfKaAfm4
не сум имала и немам намера да имам да им правам кеф на докториштава тука па после да ме оговараат и офираат сегде,да се пикам по канцалариите тука......јок
Имам една бивша колешка како се сексаа во тоалет со еден колега,сите знаевме кога го прават тоа па одевме во тоалетот фаќаме сеир.
Секс на работа јас имав пред 1 година со мојот колега, кој бевме многу блиски пријатели. За среќа никој не не фати хихихихиихх Ама тој секс ми беше нај ама нај убав!
Секс на работа Јас искрено сум немала, а не ни сакам да имам зашто страв ми е дане ме фатат и плус имам дечко!
Не сум имала и не ни помислувам,а немам ни таква фантазија.На работата треба да се покаже сериозност и морал,а во другово тотална спротивност,не би сакала работата да ми асоцира на секс и обратно,сексот на работа.
Јас завчера имав кај дечко ми во канцеларија за првпат и фала богу никој не примети! Мене искрено страв ми беше!!
Да и тоа секојдневно зашто тоа што го работев беше опушена работа за моја душа и си го дозволував тоа задоволство маж ми беше богт човек секогаш ми донесуваше пари јас не морав да работам си уживав у тоа шо го сакам а еднаш и во нашата фирма на кој сопственик беше мм имав секс со еден вработен во канцеларијата на директорот т.е. маж ми но тоа беше и моја канцеларија па така д анмаше проблем и остана засекогаѓ моја мала тајна потоа се среќавав во човкот надвор од работа што вќе не е секс на работно место
Аирлија да е,домаќини на место сте биле ,не осудувам никој ама вакви случаеви ме иритираат,мажот ти да лупа ко коњ ти во канцеларија да се валкаш со неговиот вработен
Редовно. Но не со колешки. Убави канцеларии греота да не се искористат некогаш после излегување во град кога нема никој на работа.
Убави канцеларии греота да не се искористат Колку ми се глупави вакви изјави...фалење напразно... Битен е сексот, а не дали канцелариите биле убави или не.