Во еден кафич сега брзо имаат избркано двајца вработени, имале секс во магацинот. А ни мање ни више камери има па ги фатле. Врвот е што таа келнерката има/ла дечко. Абе душо зашто те избркаа од работа? -Се клецав у магацин љубави
Јас веќе не работам. Ако уште работев и ако се плеткав со некој од работа, ќе требаше да ме прогласат за лезбејка. Имав само колешки. Секс што не е со маж ми значи неверство. А и не сум тип на особа што сака да се плетка со колеги.
И што со ова сега? Еротски колумни, ти си тој и таа? Петреееееееее, ти си изгледа заљубен и изгубен!??
Ја прочитав и ме асоцираше на темата и ја постирав ништо посебно. А заљубен да секогаш, изгубен не би рекол
Сум имала секс на работно место ама не на мое. Возбудливо е.. Јас сум секогаш за секс авантури и пробување на нови работи..
da, dolgo vreme ima pominato od togas, interesno bese, bese prilika sto ne se propusta, i pak bi probala
Never mix work with pleasure ja ne mozam so kolega od fax od pusti sram da se smuvam nadvor od fax a ne pak seks na rabota hahaha kategoricno NE
Сите сме жени На работа и јас сум нај младата додека таму работам тешко е и додека не се појави некој бизнисмен (млад ) со нас да соработува мнооогу тешко (не возможно)
Убава тема, би одговорил со ДА, на претходната позиција односно работно место неколку пати, на сегашново до сега не но има изгледни ситуации за ДА. Инаку ако се рачуна и на работни места кај спротивен пол па големо ДА