Колку се смеев на мислењево кога го прочитав.Сеа пак ја отворив темава специјално да се посмеам. не знам зашо ми падна толку смешно, ама у право си скроз
Чекаме имињата на фирмите да ги напишат па да им пратиме инспекциска контрола. Moже ќе им се придружат во офис па ќе прават тројка, четворка. Тамам ќе споделат нови искуства.
Feminka, da ne i davame drug tek na temava..no vo nea ne e bitno voopsto dali toj seks e steten za nekogo...na rabotno mesto ima i mnogu postetni rizici...temata bara odgovor na toa dali ste imale ili ne , ne bara osuduvanja so samiot cin...
И форумот бара да пишуваме на македонска поддршка па ти не пишуваш, и тоа си носи ризици. Да не го водиме муабетот во друг тек
Spoiler: Случка како поука Во една голема компанија во Скопје на дело ги фатиле шефот и чистачката. Некој од вработените случајно се вратил на работа и ги фатил додека општеле, на жената од страв и се затегнале вагиналните мускули и неможеле да се раздвојат. Многу непријатна ситуација била, покриени со чаршав ги носеле со брза помош. Не. Овие работи да ги оставиме за на интимно место. Нема потреба од експерименти во службени простории. Можеби кај некои баш тоа предизвикува возбуда, ама....ризикот е голем. Јас сум против.