нема цовек кој не се разоцарал мене ми иде да се убијам од толку сто нисто не се десава во мојот зивот ептен глупав период се надевам ке помине
уффф сум се разоцарвала и тоа како ,, и ден денес затоа што сама дозволувам , нема човек можеби што не ме има разочарано ,али се тоа те прави некако посилен човек ,вејќе година и пола се замарам со луѓе што сакаат само да ме искористат и ништо повејке , јас знаев дека они се такви како што се ,али ај ради една почит али више не , никад не дозволувајте да ве користи некој на било каков начин,јас сум сега сурова и реална али сето тоа ради мое добро за која сама си се борам и вејек не ми е галје дали мислат дека сум лоша или себич на ,во се треба да гледаш прво на себе да си погодиш ,
од самата себе најповеќе за жал но самата си го напрајв сега ќе ги трпам последиците се надевам дека ова ќе биде само еден лош период
уффф сум се разоцарвала и тоа како ,, и ден денес затоа што сама дозволувам , нема човек можеби што не ме има разочарано ,али се тоа те прави некако посилен човек ,вејќе година и пола се замарам со луѓе што сакаат само да ме искористат и ништо повејке , јас знаев дека они се такви како што се ,али ај ради една почит али више не , никад не дозволувајте да ве користи некој на било каков начин,јас сум сега сурова и реална али сето тоа ради мое добро за која сама си се борам и вејек не ми е галје дали мислат дека сум лоша или себич на ,во се треба да гледаш прво на себе да си погодиш , ВО ОВОЈ ЖИВОТ ТРЕБА ДА СИ СУРОВ ЗА ДА ТЕ ЦЕНАТ!!! ТОЈ ШТО НЕ УСПЕАЛ ДА ГО ВИДИ СОВРШЕНОТО ВО ТЕБЕ, ТОЈ ИЗГУБИЛ, ТИ НИШТО. ТИ И ПОНАТАМУ ЌЕ ИМАШ МНОГУ ДА ПОДАРИШ А ТАКВИТЕ ЛУЃЕ СЕ ЗАСИТУВААТ СО ТРОШКИ. ТРЧААТ ПО НЕШТО ШТО САКААТ ДА ГО ИМААТ А НИКОГАШ ГО НЕМААТ. НИВНИОТ НЕДОСТАТОК Е ВО (НЕ) ТРАЈНИТЕ НЕШТА И ТИЕ ЌЕ БИДАТ НИШТО, САМО ЕДНИ ЛУЗЕРИ.
И јас исто.Најголемото разочарување сум го добила од самата себеси, што поради некои луѓе дозволив самата да си ги прегазам сите принципи, гордоста, своето јас.Не се тие виновни.,јас се осеќам како најголем кривец што дозволив некој да манипулира со мојот живот.Премногу се разочарав и гледам со тек на време да се средам... се надевам дека и твоите грешки се само поуки и дека овој лош период брзо ќе го надминеш... поздрав
зарочарана ептен и од најблиските и од другарките и од љубовта се надевам дека ке тргне на подобро со душа го чекам тоа, иако правам се да тргне на подобро
Хах ...нема човек кој барем еднаш не се разочарал во животот . еве на пример јас најмногу од све сум разочарана од љубовта !!!
Да, еден куп пати, ама што ако. Така се расте. Од љубовта, многу. Дури не се ни препознавам себеси во одредени состојби на гнев, револт... Просто е неверојатно како болката знае да не направи полоши од она што навистина сме. Знам дека ќе се разочарувам и во иднина од многу нешта, ама тоа нема да ме поколеба да размислувам позитивно. Не сакам да паѓам во депресија за некои неменливи нешта, можам само да ги пуштам да се случуваат, а да реагирам на она што можам да го сменам.
se razocarav od deckomi.........mi rece tesakam srce moe ama nemozeme da bideme zaedno poveke.Zasto taka mi rece celo vreme se prasuvam. A odgovor ?.......nemam...............ako znaete kazete mi ve molam :'( :'( :'(
Се разочарав од љубовта, животот , и најверната другарка - толку прости зборови кои ти значат се во животот :'(
сум се разочарала повече пати до сега.. некогаш самата сум била крива бидејќи премногу сум очекувала и премногу сум си се надевала за некои работи, а некогаш сум била разочарана од блиски особи кои ме изневериле и тоа ме разочарало... неколку пати се имам разочарувано и во љубовта .. но за ништо не жалам .. сметам дека ако не ги доживеав сите они порази немаше да сум тоа што сум сега покрај се мило ми е што научив нешто од сите ови работи, извлеков некоја поука, па во иднина сум повнимателна
Сум се разочарувала и тоа многу пати... Но капак ми беше последното разочарување од личност што ја чувствував како најблиска... единствен на кој можев да ги кажам сите маки и радости, што го почитував повеќе од својот роден брат ми заби огромен нож во грб... Се надевам ке помине.
Сум се разочарала од многу личности кои сум ги сметала за блиски, и за кои сум била спремна на се.. Мислејќи дека и тие би го направиле истото. На крајот увидов дека само за себе си го гледале најдоброто, па затоа со нив друга приказна од сега
Затоа и си се почувствувала разочарано,затоа што близок те повредил,а да е некој небитен,тогаш верувај ми-не би била разочарана.
Да многу пати, но сепак е дел од нашиот живот. Особено сега од малото какво извртување на личност. Мразам игнорирање, нешто најбедно на цел свет затоа и провоцирам ако ставаме крај не нешто стави го машки директно во очи-затоа и те прибрав на пет мин сакам да го чујам а не да бегаш ко мало дете. И мразам кога ќе ти дојдат нови личности во животот ги напушташ старите ама има време ќе пораснеш и сватиш дали е во ред со секој да го правиш зошто знам дека веќе го направи на неколкумина. А животот секогаш ми е разочарување во последно време со неговите гадости и неубости, ама тоа е соочи се и бори се.
Да, сум се разочарала многу пати и тоа од луѓе кои сум ги сметала за многу блиски ... и одеднаш сфаќаш дека секој си гледа само за него, и ништо повеќе ... Но, ако за понатаму ќе знам како треба ...