Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сте се разочарале?

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од EnaPerfectGIRL, 5 мај 2010.

1. unforgiven

unforgiven Истакнат член

Се зачлени на:
    12 февруари 2011
    Пораки:
    125
    Допаѓања:
    10
    да ептен од овој глуп живот... од пријателството од све :wasntme:

2. Butterfly-itgirl4s

Butterfly-itgirl4s Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    414
    Допаѓања:
    285
    нема цовек кој не се разоцарал мене ми иде да се убијам од толку сто нисто не се десава во мојот зивот ептен глупав период се надевам ке помине

3. stylishh

stylishh Популарен член

Се зачлени на:
    16 јануари 2011
    Пораки:
    425
    Допаѓања:
    619
    уффф сум се разоцарвала и тоа како :( ,, и ден денес затоа што сама дозволувам :^) , нема човек можеби што не ме има разочарано ,али се тоа те прави некако посилен човек |( ,вејќе година и пола се замарам со луѓе што сакаат само да ме искористат и ништо повејке , јас знаев дека они се такви :devil: како што се ,али ај ради една почит али више не :x , никад не дозволувајте да ве користи некој на било каков начин,јас сум сега сурова и реална али сето тоа ради мое добро за која сама си се борам и вејек не ми е галје дали мислат дека сум лоша или себич :) на :rock: ,во се треба да гледаш прво на себе да си погодиш , :P

На babaDara му/ѝ се допаѓа ова.
  4. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.949
    од самата себе најповеќе за жал
    но самата си го напрајв сега ќе ги трпам последиците се надевам дека ова ќе биде само еден лош период ;(

5. babaDara

babaDara Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2011
    Пораки:
    515
    Допаѓања:
    622
    уффф сум се разоцарвала и тоа како :( ,, и ден денес затоа што сама дозволувам :^) , нема човек можеби што не ме има разочарано ,али се тоа те прави некако посилен човек |( ,вејќе година и пола се замарам со луѓе што сакаат само да ме искористат и ништо повејке , јас знаев дека они се такви :devil: како што се ,али ај ради една почит али више не :x , никад не дозволувајте да ве користи некој на било каков начин,јас сум сега сурова и реална али сето тоа ради мое добро за која сама си се борам и вејек не ми е галје дали мислат дека сум лоша или себич :) на :rock: ,во се треба да гледаш прво на себе да си погодиш ,

ВО ОВОЈ ЖИВОТ ТРЕБА ДА СИ СУРОВ ЗА ДА ТЕ ЦЕНАТ!!! ТОЈ ШТО НЕ УСПЕАЛ ДА ГО ВИДИ СОВРШЕНОТО ВО ТЕБЕ, ТОЈ ИЗГУБИЛ, ТИ НИШТО. ТИ И ПОНАТАМУ ЌЕ ИМАШ МНОГУ ДА ПОДАРИШ А ТАКВИТЕ ЛУЃЕ СЕ ЗАСИТУВААТ СО ТРОШКИ. ТРЧААТ ПО НЕШТО ШТО САКААТ ДА ГО ИМААТ А НИКОГАШ ГО НЕМААТ. НИВНИОТ НЕДОСТАТОК Е ВО (НЕ) ТРАЈНИТЕ НЕШТА И ТИЕ ЌЕ БИДАТ НИШТО, САМО ЕДНИ ЛУЗЕРИ.

6. KrystalTears

KrystalTears Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јуни 2010
    Пораки:
    144
    Допаѓања:
    29
    Од истата досадна рутина. Па ми треба забава! Ќе полудам. :@

7. la.chocolada

la.chocolada Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јануари 2011
    Пораки:
    63
    Допаѓања:
    25
    И јас исто.Најголемото разочарување сум го добила од самата себеси, што поради некои луѓе дозволив самата да си ги прегазам сите принципи, гордоста, своето јас.Не се тие виновни.,јас се осеќам како најголем кривец што дозволив некој да манипулира со мојот живот.Премногу се разочарав и гледам со тек на време да се средам...
    се надевам дека и твоите грешки се само поуки и дека овој лош период брзо ќе го надминеш...
    поздрав :)

8. broken099

broken099 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јули 2010
    Пораки:
    565
    Допаѓања:
    432
    од дечко, од другарка, од мене. Болно, болно.. Ама ако, така е зошто си дозволувам. :devil:

9. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    зарочарана ептен

и од најблиските
    и од другарките
    и од љубовта
    се надевам дека ке тргне на подобро
    со душа го чекам тоа, иако правам се да тргне на подобро

10. Tamiii

Tamiii Истакнат член

Се зачлени на:
    7 март 2011
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    0
    Хах ...нема човек кој барем еднаш не се разочарал во животот . еве на пример јас најмногу од све сум разочарана од љубовта !!! :(

11. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.258
    Допаѓања:
    43.794
    Да, еден куп пати, ама што ако.
    Така се расте.

Од љубовта, многу. Дури не се ни препознавам себеси во одредени состојби на гнев, револт... Просто е неверојатно како болката знае да не направи полоши од она што навистина сме.
    Знам дека ќе се разочарувам и во иднина од многу нешта, ама тоа нема да ме поколеба да размислувам позитивно. Не сакам да паѓам во депресија за некои неменливи нешта, можам само да ги пуштам да се случуваат, а да реагирам на она што можам да го сменам.

12. angel92

angel92 Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2011
    Пораки:
    1.984
    Допаѓања:
    4.765
    Другарки, љубовта, факултетот... :/

13. NateAce

NateAce Истакнат член

Се зачлени на:
    10 февруари 2011
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    se razocarav od deckomi.........mi rece tesakam srce moe ama nemozeme da bideme zaedno poveke.Zasto taka mi rece celo vreme se prasuvam. A odgovor ?.......nemam...............ako znaete kazete mi ve molam :'( :'( :'(

14. Marucu37

Marucu37 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 март 2011
    Пораки:
    38
    Допаѓања:
    11
    Се разочарав од љубовта, животот , и најверната другарка - толку прости зборови кои ти значат се во животот :'(

15. Asterion

Asterion Популарен член

Се зачлени на:
    12 март 2011
    Пораки:
    392
    Допаѓања:
    5.622
    сум се разочарала повече пати до сега.. некогаш самата сум била крива бидејќи премногу сум очекувала и премногу сум си се надевала за некои работи, а некогаш сум била разочарана од блиски особи кои ме изневериле и тоа ме разочарало...
    неколку пати се имам разочарувано и во љубовта .. но за ништо не жалам .. сметам дека ако не ги доживеав сите они порази немаше да сум тоа што сум сега :) покрај се мило ми е што научив нешто од сите ови работи, извлеков некоја поука, па во иднина сум повнимателна :)

16. Srculence--91

Srculence--91 Истакнат член

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    114
    Допаѓања:
    52
    Сум се разочарувала и тоа многу пати... Но капак ми беше последното разочарување од личност што ја чувствував како најблиска... единствен на кој можев да ги кажам сите маки и радости, што го почитував повеќе од својот роден брат ми заби огромен нож во грб... Се надевам ке помине.

17. cvetce93

cvetce93 Популарен член

Се зачлени на:
    23 јануари 2011
    Пораки:
    1.434
    Допаѓања:
    576
    Сум се разочарала од многу личности кои сум ги сметала за блиски, и за кои сум била спремна на се.. Мислејќи дека и тие би го направиле истото. На крајот увидов дека само за себе си го гледале најдоброто, па затоа со нив друга приказна од сега ;)

На Flow и Srculence--91 им се допаѓа ова.
  18. Gea

Gea Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    1.056
    Допаѓања:
    11.605
    Затоа и си се почувствувала разочарано,затоа што близок те повредил,а да е некој небитен,тогаш верувај ми-не би била разочарана. :worried:

19. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.408
    Да многу пати, но сепак е дел од нашиот живот. Особено сега од малото какво извртување на личност. Мразам игнорирање, нешто најбедно на цел свет затоа и провоцирам ако ставаме крај не нешто стави го машки директно во очи-затоа и те прибрав на пет мин сакам да го чујам а не да бегаш ко мало дете. И мразам кога ќе ти дојдат нови личности во животот ги напушташ старите ама има време ќе пораснеш и сватиш дали е во ред со секој да го правиш зошто знам дека веќе го направи на неколкумина. А животот секогаш ми е разочарување во последно време со неговите гадости и неубости, ама тоа е соочи се и бори се.

На mime87 му/ѝ се допаѓа ова.
  20. ivo-na

ivo-na Истакнат член

Се зачлени на:
    22 март 2011
    Пораки:
    87
    Допаѓања:
    39
    Да, сум се разочарала многу пати и тоа од луѓе кои сум ги сметала за многу блиски ... и одеднаш сфаќаш дека секој си гледа само за него, и ништо повеќе ... Но, ако за понатаму ќе знам како треба :!: :fubar: ...