Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сте се разочарале?

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од EnaPerfectGIRL, 5 мај 2010.

1. abeajde

abeajde Нов член

Се зачлени на:
    21 јануари 2011
    Пораки:
    53
    Допаѓања:
    16
    Да многу пати...од се и сешто...али правилата на игра се тие...и мора да се игра по нив...

2. katerina777

katerina777 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    112
    Допаѓања:
    32
    во поселедно време се разочарување до разочарување се прашувам дали има крај ова??? ама нели секое лошо за добро е што и да е ќе помине ;)

На m.tr и xxAngelxx им се допаѓа ова.
  3. creshicka

creshicka Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    2.152
    Допаѓања:
    5.710
    многу пати, сега е се средено и добро е. Инаку тоа е се дел од животот и работи кои неможат да се одбегнат. Секогаш ке има некоја будала која ке не разочара и изневери но зависи од нас дали ке му го пружиме задоволството да види дека тоа не погодило.

На m.tr му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Mandarinna88

Mandarinna88 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јуни 2010
    Пораки:
    218
    Допаѓања:
    116
    Се разочарав од нас луѓето, како битие... Од нашиот микро-праг на толеранција, апропо тоа, макро очекувања.. -.-

5. m.tr

m.tr Истакнат член

Се зачлени на:
    28 април 2011
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    0

Glupav zivot ne postoi.. postojat samo glupi denovi .. a za single i ja dolgo vreme bev single i bev razocharana od cel svet i site mashki i ne se zamarav no ete bash u najnenadejno vreme se zaljubiv i sum mnogu srekjna so segashniot dechko vishe 2 ipol meseci taka da ne znaesh srekjata koa kje ti se nasmevne a najchesto toa e vo najneochekuvano vreme .. taka da ne se razocharuvaj teraj si zivotot i se kje si dojde po svoe a sekako i ljubovta :D

6. m.tr

m.tr Истакнат член

Се зачлени на:
    28 април 2011
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    0
    Јас мислам дека нема човек кој што се нема разочарано од некого или нешто.. Сепак луѓе сме, грешиме, ни грешат, ни простуваат, им простуваме.. Иако многу често не разочаруваат оние во кои имаме најмногу доверба сепак сфакаме кој вистински вреди и за кого вреди да се замараш...

7. argentina

argentina Истакнат член

Се зачлени на:
    27 април 2011
    Пораки:
    85
    Допаѓања:
    10
    да сум ама животот мора да течи

8. dankee

dankee Популарен член

Се зачлени на:
    24 февруари 2011
    Пораки:
    292
    Допаѓања:
    772
    Не постои човек кој во животот не се разочарал и најмногу не повредуваат блиските , нај важна е нашата реакција на тоа разочарување :)

9. Rock-a-Fella

Rock-a-Fella Популарен член

Се зачлени на:
    12 февруари 2011
    Пораки:
    1.392
    Допаѓања:
    1.383
    не е ништо страшно ако некој мене ме разочара, само се покажал себеси каков е :)
    а да се разочарам од самата себе... ;( ;( ;(
    се разочарувам кога не сум можела нешто да постигнам :worried:

10. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.949
    денес конкретно од дечкоми и тоа многу
    материјалист ме разочара за жал

11. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.126
    Премногу пати, но тоа било од себе си, можеби понекогаш од моите родители, но од остатокот од белиов ни свет не. Причина?!? Тоа што никогаш ништо не очекувам од луѓето, бар не нешто позитивно и убаво, а напротив, повеќето кои ме опкружувале ми мирисале на нешто поинакво пак затоа и сум решила дека не треба да се преоптоварувам со позитивни и возбудливи сценарија, како се ќе биде перфекција, пак да ги очекувам со нетрпение. Ова некако мене ми се чини префункционална стратегија, бидејќи не само што не се разочарувам, но си имам онакви моменти на “знаев“ уз кревање веѓа, демек сум погодила твор, а дури има и моменти кога некои сум ги потценила бре, премногу негативно улога сум им дала, а они да ти биле нешто друго. Ме изненадиле неколку луѓе убаво да, мада ретко било тоа, односно не доволно за да сменам нешто во размислувањава.

12. fragolina

fragolina Истакнат член

Се зачлени на:
    4 септември 2010
    Пораки:
    30
    Допаѓања:
    13
    Се разочарувам од фактот дека секогаш привлекувам ист тип на фраери сите си личат како јајце на јајце не физички туку карактерно и се прашувам што е со мене ? Имам ли можеби некои длабоки теми за разглабање? Но не можам ни да стигнам да ги препознаам, да ги идентификувам,што се ....
    Преку глава ми е или сама или со некој што личи на претходните - слични постапки,слични однесувања,слични ставови....
    Што е со мене како го правам ова ни сама не можам да сфатам како ми успева ха-ха-ха
    да се погледнам во огледало и да си се смеам сама на себе ми доаѓа или пак да заплачам ???????? :doh:

13. Ivu4

Ivu4 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 септември 2010
    Пораки:
    234
    Допаѓања:
    41
    охооооо колку пати..........
    Највеќе сум се разочарала од едни другарки на кои мислев дека можам да и верувам,но не било така,но сега сум среќна сега имам на кој д аверувам ... :$ :)

14. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    Од многу луѓе..најчесто во ,,блиските,, другарки..веќе не ги препознавам, колку луѓето се сурови, желни да се мешаат и да ги живеат туѓите животи..колку ми е мило што сум тргната од таквите болни луѓе и го живеам и делам животот со луѓе за кои вреди да живеам :)

15. Butterfly-itgirl4s

Butterfly-itgirl4s Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    414
    Допаѓања:
    285
    Како јас да сум го писувала ова дури немозам да си поверувам па да ги барав толку исти немасе да ги најдам и секој пат истите грески ги правам се лутам на самата себе јас сум крива сто немам среќа,сакам да се променам ама изгледа ќе треба од корен да се сменам

16. katrin96

katrin96 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 мај 2011
    Пораки:
    39
    Допаѓања:
    9
    премногу.. :|

17. thelittle17

thelittle17 Популарен член

Се зачлени на:
    31 август 2010
    Пораки:
    3.749
    Допаѓања:
    8.670
    вчера... најмногу од мајка ми ;(

18. velesanka

velesanka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    2.618
    Допаѓања:
    2.472
    моментално сум разочарана.. до утре ке помине :)
    почнав да се навикнувам на разочарувања..

19. kankus

kankus Популарен член

Се зачлени на:
    31 декември 2010
    Пораки:
    1.472
    Допаѓања:
    871
    да за жал денес многу :( :( згасна еден млад живот :( ;( ;(

20. Marchesa

Marchesa Истакнат член

Се зачлени на:
    12 мај 2011
    Пораки:
    308
    Допаѓања:
    965
    Сама се разочарав денес. Како можев да дозволам тотално небитен лик да ме извади од такт и тоа да ми влијае на битна работа. Идиот сум некогаш...