Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сте се разочарале?

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од EnaPerfectGIRL, 5 мај 2010.

1. lily-prune

lily-prune Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јануари 2011
    Пораки:
    545
    Допаѓања:
    155
    да и тоа од една другарка на која многу и помогнав во животот и подадов рака кога немаше никој а сега е уфилмана нешто и сама не знае што сака па друг и е крив и затоа и го завртев грбот не ми требат такви особи во мојот живот подобро една искрена другарка отколку еден куп лажни френдици.

2. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.228
    од една другарка..со која цели 16 години ги поминавме заедноо..само спиењето не делеше...и на крајот м исе фати со детето шо го бендисвав 1 годд..искрено поарно шо ја немам за другарка..Поарно 1 вистинска..отколку 100 лажни. ;)

3. ElleS

ElleS Истакнат член

Се зачлени на:
    3 мај 2011
    Пораки:
    625
    Допаѓања:
    210
    се разочарав од веќе поранешната другарка која ја почитував и се надевав дека се сменила и дека има нешто добро во неа. сфатив дека е најсебичното, најзлобното, најглупавото, најзавидливото, најлошото суштество што некогаш сум го запознала. Газолижачка глупава... само свои интереси да се гледало ццц

4. Dulce

Dulce Истакнат член

Се зачлени на:
    23 март 2011
    Пораки:
    134
    Допаѓања:
    35
    секој ден е ново разочарување .. :worried: Од најблиските посебно :@

5. starbucks

starbucks Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    3.064
    Допаѓања:
    6.665
    Разочарана сум од школо, од професорите, од тоа некој да има поголеми оцени од мене, незаслужени добиени со врски. Зошто толку учам, се трудам, кога мојот труд никогаш не се исплаќа,а некој што е имал во текот на целата година барем еден кец, сега ги има сите петки.

6. brunete

brunete Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јуни 2011
    Пораки:
    209
    Допаѓања:
    39
    Како што читам повеќето феминки напишале дека се разочарани од другарките.И јас сум разочарана од мојата НАЈДОБРА ДРУГАРКА со која се делев али тоа е.Во денешно време ретко се наоѓа вистински пријател.Секој си гледа за себе .. :fubar:

7. thelittle17

thelittle17 Популарен член

Се зачлени на:
    31 август 2010
    Пораки:
    3.749
    Допаѓања:
    8.670
    неможе се во животот да биде совршено секој кад тад ќе се разочара,од некого или од нешто, небитно..
    среќниот живот не постои постојат само среќните денови.. :)

8. angel92

angel92 Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2011
    Пораки:
    1.984
    Допаѓања:
    4.764
    Последниве 3 години,секој ден се разочарувам... и тоа во најблискиот.

9. Alanna

Alanna Популарен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2010
    Пораки:
    1.120
    Допаѓања:
    484
    Најмногу од самата себе :x

10. Nightwalker

Nightwalker Популарен член

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    1.124
    Допаѓања:
    4.447
    Да, од себе се имам страшно разочарано, но го надминав тоа и излегов посилен...
    А сега, веќе добри месец-два постојано се разочарувам и добивам ниски удари од личноста за која никогаш немаше да помислам дека ќе ја посочувам во темава... :/

11. cigarce

cigarce Популарен член

Се зачлени на:
    5 мај 2011
    Пораки:
    1.401
    Допаѓања:
    3.931
    со прочитаните мислења како ли пак некоја да нарекуваме најдобра другарка? исто и јас,највеќе од неа, од нејзината дрскост,завист и долното однесување, секогаш е така, на тој на кому најмногу се надеваш те разочарува :)

12. wish

wish Истакнат член

Се зачлени на:
    20 април 2011
    Пораки:
    102
    Допаѓања:
    233
    ..не се разочарувам од ништо и од никого...така некако и сум си навикнат па и не ни очекувам баш секогаш да се исполни ветеното...затоа секогаш си имам и свој план наречен ,,план Б''...
    ..и баш умеам да го разочарам тој што сака да разочарува...за да му текне пак да си игра..

13. Shana

Shana Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2011
    Пораки:
    794
    Допаѓања:
    1.505
    Горда сум на себе што самата се борам за се во животот. Никој не ми помогнал ниту за вилушка и што имам право на сите да им кажам fu*k off. Немам обврски кон никого.

Но има денови кога не ми е мило што е така. Се разочарувам кога гледам како се им е купено, направено и сервирано. Да имаше некој да ме праша дали имам да купам пелени и млеко? Да ми донесат на врата наполнети кеси од пазар, мевце, благце.... Да зготви ручек и да ме повика барем еднаш во месецот па и посен грав да е, ама да се сети на мене. Има и бетер, фала му на Господ задоволна сум од тоа што го имам но ете денес е еден од тие денови. Ке си поплачам денес и утре сум како нова, уште посилна.

А за разочарување од роднини, пријатели и такозвани другарки нема ни да коментирам. Повекето на форумов сте помлади и ако не ви се случило до сега, верувајте ке ви се случи во животот, поранo или подоцна.

14. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.126
    Милиони пати и уште десет пати повеќе очекувам :)

15. Sephora

Sephora Популарен член

Се зачлени на:
    5 декември 2010
    Пораки:
    2.690
    Допаѓања:
    4.481
    ^ Исто.

Последен пат? -Вчера.
    Си се дружам со солзите и ова чувство на изневерување. Психичко.
    Веќе привикнав, си се вдомивме еден кај друг.

16. Independent147

Independent147 Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јуни 2011
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    53
    Порано многу брзо се разочарував оти многу очекував.Очекував се да тече како што сум замислила.Но со тек на време сватив дека работите не стојат така.Сега ништо не очекувам,пуштам работите да си течат по природен тек,па што е мое ќе си дојде...Сепак најубавите работи се случуваат кога не очекуваме,нели? :)

На lola-86 му/ѝ се допаѓа ова.
  17. DirtyQueen

DirtyQueen Истакнат член

Се зачлени на:
    18 мај 2011
    Пораки:
    234
    Допаѓања:
    179
    Порано многу се разочарував, ама сфатив дека НЕМА потреба да се нервираш за нешто што не вреди така да, зашто јас да бидам разочарана, како што сум патела јас нека патат и други. Сега сум сменета не дозволувам никој да ме разочара :)

18. love.edward

love.edward Истакнат член

Се зачлени на:
    27 мај 2011
    Пораки:
    251
    Допаѓања:
    245
    Се имам разочарано. Посебно од другарки, ма секој си гледа за негов г* . Татичко многу те сакам :* еден и единствен за совети е, во карактер како што сме исти :) За ништо на светов не би го менувала. Ма порано се нервирав овој кажал вака, друг така. Кој сака што сака нека збори за мене ваква или таква - таа сум. Какво нервирање, девојки држете си ги живците колку можете не се нервирајте за глупости, многу се и посреќни и све оние кои мува не ги лази - народно кажано. Ем поздрави, ем посреќни па и подолг живот имаат, мераци :*

19. Happygirl13

Happygirl13 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 април 2011
    Пораки:
    131
    Допаѓања:
    60
    Се разочарав од лугето можеби затоа што премногу очекувам од нив.Се разочарав од светов.Секој дневно се разочарувам од пријатели, роднини..

20. Gioia

Gioia Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2011
    Пораки:
    630
    Допаѓања:
    602
    Се имам еднаш многу разочарано во живототот,вистински покрај оние мали секојдневни разочарувања кои ни се случуваат! Но тоа пак ме научи на нешто друго така да падни па ќе станеш викаат! храбро! ;)

На lola-86 му/ѝ се допаѓа ова.