Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сте се разочарале?

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од EnaPerfectGIRL, 5 мај 2010.

1. swrcii

swrcii Нов член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    723
    Допаѓања:
    270
    сум се разочарала премногу ..и од дечко, личност која сметав дека нема никогаш да ме изневери и од другарки кои го криеле своето лице подолго време... но на се доаѓа крај СЕ СЕ ВРТИ ;)

2. martinuska

martinuska Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    3.095
    Допаѓања:
    3.748
    Да од размислувањата на моите. Што не ме пуштаат да имам живот каков што сакам. Од нервози срцево веке ме боцка но што да правам. Ако не сакаат милум еее тогаш нека се нервираат и они. Смачено ми е од се, од се... Проклета да бидам јас и се околу мене ;( ;( ;(

3. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Од некои личности за кои сам сметала дека ми се другарки но ете не било така.Животот ми е полн со разочарувања и мали и поголими а најмногу ме боли тоа што во денешно време не можеш никому да веруваш.

4. snegulka21

snegulka21 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 декември 2010
    Пораки:
    249
    Допаѓања:
    93
    Најразочарана сум од самата себе, од среќата која ја имам во мојов живот, од тоа што не ми иде паметот и сеуште лажно се смеам, од тоа што немав среќа да учам она што сакав и завршив она што не сакав и никогаш нема да го сакам, од судбината која мене ми е пишана, од љубовта која заслужив да ја имам а не ја добивам...разочарана сум и исплашена за мојата иднина која се чудам каква ке ми биде, дали ке најдам некаква работа.... најразочрана сум за трудот што го вложив во моето школување, што не успеав да се запишам на тоа што го сакав, завршив и сеуште ми е тешко што никогаш нема да ми се исплати...едноставно ја губам самодовербата и почнувам да се плашам за самата себе! Тешко ми е... немам на кого да му кажам што ми лежи на срцево...

5. aerodrom

aerodrom Истакнат член

Се зачлени на:
    17 декември 2010
    Пораки:
    116
    Допаѓања:
    87
    Ако сте разочарани во животот не очајувајте повеке , молете се на Господ и тој ке ви помогне.
    Ке бидете благодарни оти Бог ве сака и го мисли најдоброто за вас, само ако му верувате од се срце!

6. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.949
    од дечкоми денес крајно тотално ми го скрши срцето никој досега не ме навредил толку никој ме разочара како никој досега

7. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    4.464
    Допаѓања:
    7.837
    Да од сите по малку... сите гледаат само да те искористат ништо повеќе многу ретки се вистинските пријатели..... се разочарав од љубовта најмногу .... не знам дали ќе сакам некој како него повторно :( :(

8. snegulka21

snegulka21 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 декември 2010
    Пораки:
    249
    Допаѓања:
    93
    Миме, денес човек не треба да има доверба ни во очите, а не па во дечкото....

9. funkygirl

funkygirl Истакнат член

Се зачлени на:
    11 септември 2010
    Пораки:
    238
    Допаѓања:
    408
    Многу пати,од многу нешта.А секогаш сум најповредена,бидејќи добивам удар од оној од кој најмалку очекуваш.

10. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.949
    жалосно дури и човек ког ќе даде све од себе може да остане со празни раце :(

11. aaaaa

aaaaa Популарен член

Се зачлени на:
    9 април 2010
    Пораки:
    761
    Допаѓања:
    1.227
    не се разочарав само туку и нешто ме стега во грлово.како кнедла која не можам да ја проголтам.ме навреди она-која си ти да ми кажеш што да правам во животот мој? Во право си,јас не сум ти никој и ништо само една глупава која премногу те сака ;( Ама денеска си ветувам и на себе си и на сите-Од утре нов лист..

12. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Кој не се разочарал во животот? О да, сум се разочарала и тоа многупати дури и од време на време си се разочарувам, затоа што очигледно очекувам од луѓево повеќе отколку што можат (читај:сакаат).
    Тоа е, живот.

13. mirna0911

mirna0911 Истакнат член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    57
    Допаѓања:
    18
    се разочарав кога разбрав дека дечкото со кој што се глеам уствари не е single , дека он уствари цело време има девојка у друг град :sweat: ми идеше да се убијам , значи помизерно не сум се осекала у животов . Ама со тек на време се помирив дека само ке ми е мувач , и еве уште си терам со него . Не дека ми е убаво да сум втора виолина , ама боље со мене да вара отколку мене да ме вара :)

14. thelittle17

thelittle17 Популарен член

Се зачлени на:
    31 август 2010
    Пораки:
    3.749
    Допаѓања:
    8.670
    Па дали воопшто постои човек кој не се разочарал барем еднаш во животот? сепак одлуката е твоја се зависи од самите нас, ние одлучуваме за кого и колку вреди да се тагува.. затоа што секој кога тогаш ќе те повреди на некој начин.. не очекувај премногу и нема да се разочараш ;)

15. esperanca

esperanca Популарен член

Се зачлени на:
    30 октомври 2010
    Пораки:
    1.321
    Допаѓања:
    3.166
    Не верувам дека има некој кој не се разочарал.
    Сум се разочарала многу пати, ама затоа што бев наивна и самата си дозволував. Ама сега си знам, не верувам на никој за да не се разочарам повторно. :)

16. Jojoba

Jojoba Истакнат член

Се зачлени на:
    25 април 2011
    Пораки:
    868
    Допаѓања:
    719
    Се разочарав кога видов дека немам веќе улошки. А толку ме боли стомак, не знам како ќе се одвлечкам до продавница.

На MSkorpionka му/ѝ се допаѓа ова.
  17. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.126
    Не бе па ти, песимист човек кај се разочарува пф! :shake: :nod:
    Увек си имам јас песимистичко сценарио за секоја ситуација, пак за личностите што ме опкружуваат си имам правило да не ги воздигнувам ни најмалку, кад-тад ќе те разочараат. Сосем јасно де, пошто од старт кога си ги издигнал си им поставил цртка од која нагоре тие треба да летаат.
    Е, ако летале под цртката, многу веројатно е дека си ги преценил. За преценување не ме бива.. ама проблемот ми е што, ме имаат разочарано повеќе одошто сум очекувала дека ќе ме разочараат :D со тој дел не можам да научам како да се справам. Ти им поставуваш ептем достижна дури и грев да ти е од што таму ги ставаш на таа цртка, они бре ти покажуваат - можат и да ползат, можат и ко кртови да роварат в земји.
    Зашто бе така мило животинче, зашто?!?
    Е, типичен пример некоја конкретна личност деновиве.
    Реков од старт трчи-лажи е човеков, ми мириса на неваљал хуманус. Али он ме изненади. Он ти бил уште поневаљал бе од неваљал.
    Но, што да правиш... ќе се разочараш малку, ќе ти тежи на душата една секунда можеби и пократко и одиш даље with or without him.
    А, со овој.... животецов ми налага да останам уште некое време... пази да не се поправи.. физички, да има шанси :wasntme:

На pink4ever и MSkorpionka им се допаѓа ова.
  18. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    Секој ден сум разочарана.Од дечковци,пријатели,од родители,од самата себесеси што дури размислувам да исчезнам зошто притисокот не можам да го истрпувам некогаш а некој ми вели:Не вреди.Епа чика не сум од камен јас :fubar:

19. MoreNa-22

MoreNa-22 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 јуни 2011
    Пораки:
    386
    Допаѓања:
    76
    еве баш денеска сум се разочарала како никогаш досега :( :( :(

20. Rock-a-Fella

Rock-a-Fella Популарен член

Се зачлени на:
    12 февруари 2011
    Пораки:
    1.392
    Допаѓања:
    1.383
    Ммм... да се разочарам... најн... :?:
    Не се врзувам за луѓе... Има мнооогу (читај бескрајно, или со з да не беше..? :?: ) луѓе кои ги ценам, почитувам, за што и да се работи, веднаш би се потрудила да им помогнам... А ми се случило кога некој сам сакал да ми помогне, и на крај ме оставил на цедило. :^) Ис океј, ај хендл ит. ;) Сепак и ова си има позитивна страна, барем си знаеш веќе дека од тој човек ништо не очекувај. :x :|