vo zivotot idat i dobri momenti i losi vo zivotot mnogu pati sum bila razocarena no sepak so tekot na vremeto pominuva i toa no mu pustiv kraj na zivotot sfativ deka ne treba da se razocaruvame poradi drugi mene najmnogu me razocarale i drugarkite se pravat drugarki a na kraj izleguvat licimerki no zivotot me nauci na mnogu raboti deka ne vredi da bides razocarena za drugite si go ziveam zivotot kako sto znam i sakam a ne kako sto sakaat drugite si gledam mene da mi e ubavo a ne drugite sto kazale bidejki sekogas ako im veryvas na drugite sekogas ke bideme razocareni za toa zivejte go zivotot kako sto vie sakate a ne kako sto sakaat drugite..
Од се сум разочарана. Мајка,татко,сестра,другарки,мажи,факултет,колешки - се тоа нека иде у три лепе. Ако не и четири.
Моментално сум разочарана од самата себе, мислам дека тоа е и најлошото разочарување. Сите може да не издадат, ама секогаш треба да останеме искрени пред самите себе. Јас се уништувам, блесави постапки, незаинтересираност, мрза.. Одам по погрешни патишта, да.
Ехее колку патии..Секогаш сум разочарана од некој или нешто. Секој момент од животот. За време на секое зрно песок кое паѓа на дното од еден песочен часовник јас сум разочарана од некој. Никогаш не ми е совршено, никогаш не ми е рамно.
Да за жал многу често сум разочарана.Некогаш од самата себе,потоа од блиските кои ме повредиле на некој начин,од него,и од некои другарки со кои веќе не се дружам или сум на дистанца...
секој се разочарува од нешто јас пред 1 година бев многу расочарена од мојот дечко многу ме разочаруваше но го поминав и тоа откако го запознав срценцето и со кој подоцна ми предложи брак многу сум срекна до ден денес никој толку не ме направил срекна како што тој ме направи и фала богу не сум се разочарила од него...
Ако се разочарам си мислам дека сите околу мене се среќни, а само јас не. И мислам дека на никој не му е грижа за мене... Се имам поќе пати разочарано, ама брзо поминва
Mi se smaci veke od dvolicni luge,igri zad grb... Smaceno mi e veke od luge sto sum gi smetala za prijateli za bliski a tie me razocarale ... Najveke boli koga ke svatis deka si veruval nekomu a toj nekoj te izneveril ,togas vo istiot moment dobivas 2 samari:edniot koga ke doznaes deka si izgubil prijatel(doznavas deka ne si go ni imal)... vtoriot,koga ke ja doznaes pricinata zosto doslo do toa ...
Mi se smaci veke od dvolicni luge,igri zad grb... И мене ме имаат разочарано,значи не си ни прва ни последна сите имаме такви искуства,ЗАТОА ГЛАВАТА ГОРЕ ЖИВОТОТ ПРОДОЛЖВА но без лицемерните гниди и ич не ги мисли ЗАШТО АКО ГИ МИСЛИШ ИСТО КО ДА ТЕ ПОБЕДИЛЕ ти ке се нервираш додека тие уживаат? епа не, не им давај такво задоволство
Оу јеа, и те како. И уште со мојот карактер- неможам да се помирам дека некој би можел така да ме заебе. Па поминувам низ фази. Прва - Зошто ме заеба? Втора - Што згрешив? Трета - Згрешив? Четврта - Гарант јас сум крива! Петта - Дезл оди да почне муабет со дотичната личност. ( Во овој случај моја бивша најдобра другарка ) Многу сум смешна, штом ја видам- очиве ми се полнат одма со солзи... И уште како мало дете и доаѓам, знам дека нема да ми се јави ама ќе и речам - звони ми да се видиме. И она : Важии, леле стварно ќе ти звонам, од кога не сме се виделе... Мене срце ми се кине и во неверување сум дека ме остави кога ми требаше најмногу. Ама тоа е тоа, има и такви луѓе...Ебиветар што би се рекло. Life goes on...