Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сте се разочарале?

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од EnaPerfectGIRL, 5 мај 2010.

1. LadyyGaga

LadyyGaga Истакнат член

Се зачлени на:
    7 мај 2012
    Пораки:
    235
    Допаѓања:
    146
    Разочарана сум од животот :puke:

2. Sexybaby86

Sexybaby86 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 март 2012
    Пораки:
    4.997
    Допаѓања:
    96.215
    Разочарана сум од се! Од фактот што никому не му е гајле за тебе, од фактот што немам работа, а барам веќе 2 години, од фактот што никој не се ни мачи да ме повика на интервју и покрај квалификациите што ги имам, а ретко кој на моја возраст има така богато ЦВ, од фактот што на секој чекор гледам неспособни идиоти вработени со триста врски на убави места, од фактот што немам е*ан денар и на 25 години морам да барам од моите :@ Од фактот што и нив ги заболе за нивната ќерка која нова маичка или чевли или било што не си купила 2 години и што веќе се и е износено и искинато, а земаат огромни плати ;( Не знам како е родителите да те поддржуваат, да те тешат и да бидеш обезбеден од нивна страна :( Отсекогаш сум се снаоѓала и сум работела, ама сега кога дојдоа вакви околности да останам без работа, гледам што значи да бидеш родител и да бидеш тука за твоето дете без оглед на се и сфаќам дека моите родители не се такви родители, напротив ;( Ама барем од тоа произлезе моето решение дека јас кога ќе имам деца ќе правам се за нив и тие ќе ми бидат се! Никогаш нема да си дозволам да се однесувам со моите деца како моите родители со мене, зошто тоа не е љубов, тоа не е поддршка! Се беше супер кога работев и имав свој денар и бев независна, ама сега :( Не дај Боже да спомнам пари или уште полошо, да побарам да си купам нешто :x Млада сум, ми се носи убава облека, ми се дотерува, ми се излегува, ми се шета, а јас седам дома со месеци зошто немам ни 100 ден за кафе :x Ретко кој разбира, но благодарна сум што барем во оваа неволја видов кој ми е вистински пријател и кој не ми префрла кога ќе кажам дека немам пари за на кафе и дека затоа не излегувам :( Разочарана сум од животот, од ниските удари што ми ги задава, од тоа што брат ми мораше да ја помине сагата која ја помина и едвај се спаси и живее со последици, разочарана сум и не ми се живее! Подобро никогаш да не сум се родела!

3. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.056
    Константно

4. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.021
    Сеуште не :)

5. RiddleMeThis

RiddleMeThis Активен член

Се зачлени на:
    18 мај 2012
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    3
    Од некои ''пријатели'', понекогаш од себеси...

6. Miss.Ricci

Miss.Ricci Популарен член

Се зачлени на:
    29 август 2011
    Пораки:
    945
    Допаѓања:
    5.744
    Прашањево ти е исто како: "Сте пробале вода?" Не постои човек што не се разочарал од нешто! Само некои разочарувања потешко ги прифаќаме.

7. belluci

belluci Активен член

Се зачлени на:
    22 март 2012
    Пораки:
    50
    Допаѓања:
    12
    Ме разочарале пријателите, ме разочарал дечкото (бивш) понекогаш дури и моите родители.....но Цитирам: "Да мислиш дека животот ќе се однесува добро со тебе, само затоа што си добар човек, е исто како да веруваш дека бикот нема да те нападне само затоа што си вегетеријанец". Затоа…биди спремен да се сретнеш со бикот и продолжи да бидеш добар човек! Затоа секогаш го правам она што ме прави среќна без оглед колку е тоа лудо во очите на другите.. Простувам но не заборавам бидејќи си поиграле мојата доверба ....... и најбитно од се јас се смеаамм не успеале да ме уништат ... Во светот во кој живеам јас единствено може да ме изненади добрина и искреност.

8. Rock-a-Fella

Rock-a-Fella Популарен член

Се зачлени на:
    12 февруари 2011
    Пораки:
    1.392
    Допаѓања:
    1.383
    Никогаш не може некој друг да ме разочара. Сепак тоа се тие и нивните карактери, и колку и да ми нанеле болка, за тоа сепак се има лек, бидејќи нема мене да ме гризе совеста..

Но кога ќе се разочарам од себеси, е тоа.. ме тера на мрачни мисли.. од типот да направам грев..

Не, не, не е претеризам. Важни се одлуките, особено тие погрешните, кои ќе го определат животниот тек...

Но нели, кога животот ти дава лимуни, направи лимонада, нели? И кога имаш план како и тоа да го направиш, и не успеваш... бидејќи си зависел од некој друг ! За најпростите работи никој не може да ми помогне, секогаш морам се сама да направам, се чувствувам ко сираче...

Ова е врвот на разочарување но сепак треба да се трудам да го завршам тоа што го започнав, а тоа што сакав годинава, да го сторам наредната. Многу е една година за мене ! Многу е да чекам! Особено кога можев оваа !

А тоа ќе влијае и на нешто друго. Среќата ја чекам во некоја наредна доба на мојот живот, а како сум започнала, не верувам дека и тогаш ќе ме најде среќата. Не, не можеш сам да си ја направиш среќата, во тоа сум уверена.

9. iloveyou29

iloveyou29 Queen of beauty

Се зачлени на:
    14 мај 2012
    Пораки:
    5.857
    Допаѓања:
    32.456
    Сум се разочарала од блиски луге, од учењето ( факултетот ) , од излегувањето а најголемо разочарување во овој период ми е за еден дечко кој многу го сакам и ми даваше значи очигледно лажни и на крај излезе дека имал девојка.... Жалноо

10. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Се разочарав пред точно месец дена дека ќе одам на матура со плус 5 килограми, ама нема врска, пак си бев убава. :)

11. koritsaki

koritsaki Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    18.638
    Допаѓања:
    106.672
    да, вчера од една личност која не сум помислила дека ке се разочарам ;(

12. Palestinec

Palestinec Нов член

Се зачлени на:
    16 јуни 2012
    Пораки:
    138
    Допаѓања:
    17
    да бе...... да се разочарувам......немам друга работа, па тоа да правам.............

13. Ilusionist

Ilusionist Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    752
    Допаѓања:
    1.912
    Од ''другарките''
    Ги ставив во наводници бидејќи не сакам да ги наречам другарки. Тоа е лубоморни трачарки кои не си гледаат за себе туку само буричкаат по животот на другите.
    И се прашувам? - Што сум им јас на мета цело време? - Да, може ми љубоморат на некои работи. Но, на никој не му е се мед и млеко. Па нема зошто толку да ми завидуваат. :/

На bejbi19 му/ѝ се допаѓа ова.
  14. m.i.s

m.i.s Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јуни 2011
    Пораки:
    175
    Допаѓања:
    319
    Разочарана сум од другарството. Толку лицемери и користољубци. Бре!

На bella96 и bejbi19 им се допаѓа ова.
  15. lalala.1

lalala.1 Активен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2012
    Пораки:
    21
    Допаѓања:
    12
    не постои човек што не се разочарал од некој.... но сепак најголемо разочарување во животот е кога ке се разочараме од самите себе ...

16. Special.Someone

Special.Someone Истакнат член

Се зачлени на:
    22 август 2011
    Пораки:
    943
    Допаѓања:
    635
    се разочарав од таа тако звана 'другарка' |(

17. renata77

renata77 Популарен член

Се зачлени на:
    4 декември 2009
    Пораки:
    1.770
    Допаѓања:
    8.605
    Да,баш моментално.Како можеше Германија да изгуби,КАКО?
    И оној судијана,и селекторон и Ројс Мојс и Лам....и се упм.Леле бе,во финале кој ќе оди ]:)
    Зошто?ЗОШТО!?!

18. Srekicka

Srekicka Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2010
    Пораки:
    1.863
    Допаѓања:
    2.847
    Се разочарав од личности што најмалце очекував. Најмногу боли да ти забијат нож најблиските. Тие што си ги ранел и си им се потресувал, сега се однесуваат како да не ни постојам. Ужасно се чувствувам и ми иде да вриштам, ме погоди како горм од ведро небо. ;(

19. lovelife

lovelife Популарен член

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    526
    Допаѓања:
    1.722
    Ехееее...што е најлошо и од сама себе :?:

20. The.Pink.Angel

The.Pink.Angel Истакнат член

Се зачлени на:
    9 февруари 2012
    Пораки:
    497
    Допаѓања:
    132
    Да сум се разочарала од "другарки" кои ги мислев дека ми се вистински ама тоа било лага значи јас од свое искуство знам дека нема вистински пријател за жал.... :(