Секој се разочарува тоа е најприродната работа! А и јас, да не се делам од сите, ме разочарале пријатели, родители, роднини, блиски и далечни, а што е најважно и што најмногу ме боли е кога ќе се разочарам од самата себе!
ДА! сум се разочорала многу пати, во многу личности од кои најмногу во моите најблиски. Но тоа е тоа, дел од животот, мора да се прифати и да се продолжи понатаму. Тоа што не те убива, те прави посилен!
Мислам дека на светов нема човек кој се нема разочарано..... Секој се има па и јас и тоа од тие што најмногу сум ги сакала и најмногу сум и верувала....
Ех темава седмо светско чудо божем без навреда................ама во денешно време од секој трет човек се разочаруваме.
Многу се имам разочарано.. интересно е како најблиските се секогаш оние кои те разочаруваат. Но во последно време, не ме разочарува никој друг, тугу себе си.
Сум се разочарала и те како. Најмногу од луѓето,од најблиските,од оние кои ги сметав за другари На крај секогаш ја губам надежта во човечноста. Ма јбг,од сега ќе бидам ладнокрвна и нема да се замарам со ништо!
да...многу пати... последно од дечкото затоа што ме гледаше во очи и ме лажеше...незнам како можеше тоа да го направи...многу ме разочара затоа што не го очекував тоа од него...и од тогаш не е исто... ://
Не постои некој што никогаш не се разочарал.Лично јас многу пати сум се разочарала од некои личности и од некои работи.Јас сум премногу емотивна се нервирав за некои што не требало и сум правела некои работи за некои што не требало така да оддамна кажав и кренав раце од нбитни луѓе!
незнам ни како да написам никогас не се надевав дека болкава ке ја осетам многу сум разоцарана и ве молам ако ја види некој поракава нека се јави да расказам и да добијам мисленје
Se razocaruvam sekoj den,bilo od bliski luge,bilo od prolazni personi i nastani.Najmnogu se razoc.od licemerieto okolu mene...no i pokraj se jas sum pozitivna licnost
Повели на моево рамо за плачење Денес и мене ми треба,но повели излесни си ја душичката штом го сакаш тоа.Па се надевам ќе најдеме некое решение
јас пак мн ретко можам да се разочарам пошто знам какви се лугето и децата околумене и колку лошо да ми прават не мошам да се разочарам едноставно знам дека тие деца никогаш во животот нема да се поправат и ке останат прчли невидени јас само ги жалам наставниците во средно ко ке дојдат пото ко ке видат какви деца имаат у одд клава од ѕид ке удираат и ке бидат мн разочарани...
Порано за ситница се разочарав. Но сега не дури и не памтам последен пат кога се разочарав.. Сватив какви се луѓето околу менее и нема потреба за разочарувајнее само насмевка во лицетоо нај доброо