Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сте се разочарале?

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од EnaPerfectGIRL, 5 мај 2010.

1. butterfly6223

butterfly6223 Популарен член

Се зачлени на:
    15 ноември 2012
    Пораки:
    416
    Допаѓања:
    1.249
    Многу пати... Ама тоа е, човек се навикнува и продложува понатаму. Се намалуваат очекувањата и довербата, но што е тоа е, таков е животот.

На PussyHunter му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Ingvild

Ingvild Популарен член

Се зачлени на:
    4 септември 2012
    Пораки:
    585
    Допаѓања:
    3.628
    Секако дека да...
    Мислам дека не постои човек на планетава земја кој не се разочарал.

3. rici.aaaaa

rici.aaaaa Популарен член

Се зачлени на:
    25 април 2012
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    3.403
    Нормално :) не верувам дека не постои личност на зеленава планета која не се разочарала,можеби и во овој миг некој е разочаран.Но како и да е не е добро да се западне во депресија.туку да се налутиш на себе си и да си кажеш во буквална смисла:" Глупава гуско вредеше ли, научија оваа лекција и немој никогаш да ја повториш"како и да е пак ке се повтори но чуството на разочарување ке биде полесно прифатливо... ;)

4. tinka-mace

tinka-mace Популарен член

Се зачлени на:
    5 мај 2013
    Пораки:
    3.451
    Допаѓања:
    16.464
    Даааааа. :(

5. leighton23

leighton23 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 мај 2013
    Пораки:
    738
    Допаѓања:
    1.681
    Да и тоа многу пати. Многу боли кога ќе те разочара личност што си ја сакал и си и верувал. Но тоа е дел од животот...

6. richgirl998

richgirl998 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јануари 2012
    Пораки:
    320
    Допаѓања:
    286
    Сум се разочарала повеќе пати во животот, но последниот пат мислам најмногу. Болката сеуште трае и се прашувам дали ќе помине :(

7. Keti-26

Keti-26 Активен член

Се зачлени на:
    30 јануари 2012
    Пораки:
    39
    Допаѓања:
    7
    Се разочарав од мојата екс- ’’најдобра другарка„

Мислам дека самиот наслов доволно кажува

8. TheItGirl

TheItGirl Активен член

Се зачлени на:
    9 август 2013
    Пораки:
    33
    Допаѓања:
    11
    Се имам разочарано повеќе пати, најчесто од самата себе, а понекогаш и од најблиските. :$

9. formentera

formentera Истакнат член

Се зачлени на:
    6 август 2013
    Пораки:
    33
    Допаѓања:
    13
    Да се имам.Најмногу од самата себе, но и од најблиските, од оние кои мислев дека неможат да ме разочараат. :)

10. HEV

HEV Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2013
    Пораки:
    544
    Допаѓања:
    636
    Од себе се имам многу разочарано ама најмногу се рачорав пред 5 години кога бившиот не ми кажа дека ке се жени со некоја со која идел додека бевме скарани таа останала бремена па и тоа го сокри мислев дека цел свет ми се сруши,ама помина и тоа али сеуште сме во контакт другарски се разбира а дознав од татко му овој нз како да ми каже ма марш бе ко си ја работел не ти е било срам и ден денес ми е криво што не му убутав една ко дознав,А жена му таа е најдоброто нешто што го имам запознаено толку е фина и добра не ни знаела дека има врска секако јас не се претставив дека сум јас била таа ама тоа е.СЕА МИ Е СУПЕР!!!

11. Vendi

Vendi Истакнат член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    3
    Да, се разочарав денеска...само што почнав врска (барем си мислев дека Е врска). Од различни места сме, но ај си реков, има нешто меѓу нас, ќе контактираме, ќе се гледаме можеби поретко, но ќе зачестиме со време. А беше од оние за кои веруваш дека цел живот си го чекала и Господ те сакал, па ти го сочувал. Погодени карактери, возраст, вкусови, ставови, интереси...Ми пишуваше постојано, наутро негова порака, споделување на животот, на настани кои не' засегаат. Се гледавме, бевме заедно. Јас заминав на одмор неколку дена, со душа чекам да си дојдам за да се чуеме, видиме. Тој во својот роден град на одмор, но имаше (имал) работа дома тие денови. Но, планираме демек и неколку дена за нас. Утрово на ФБ порака дека му е мило што убаво сум си поминала, но мора да ми каже дека почнал да се гледа со девојка која одамна му се допаѓала и дека се надевал дека не ме разочарал многу...Мајкоо, гром од ведро небо. Попот ни влегува во тој момент дома да крсти вода, јас запирам солзи, се крстам и ми доаѓа да ги избркам сите, да кажам дека не верувам во ништо, во никого...Камен да бев ќе пукнев од тага. Плачев, се разочарав во себеси што ВЕРУВАВ дека е тој што ми треба, што ВЕРУВАВ дека има сродни души. Да, денеска се разочарав, скршена сум...

12. LadyFlame

LadyFlame Истакнат член

Се зачлени на:
    20 февруари 2012
    Пораки:
    658
    Допаѓања:
    339
    Се разочарувам секој божиј ден, од животот, од луѓето околку мене, едоставно од се

13. sekerchetto

sekerchetto Активен член

Се зачлени на:
    2 јули 2013
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    5
    Да и тоа безброј пати.

14. Silver.E

Silver.E Популарен член

Се зачлени на:
    14 февруари 2013
    Пораки:
    2.226
    Допаѓања:
    5.276
    Поголеми очекувања, поголеми разочарувања...

15. sunny1

sunny1 Активен член

Се зачлени на:
    7 август 2013
    Пораки:
    33
    Допаѓања:
    12
    уф да и тоа многу пати ...

16. mynameislove

mynameislove Популарен член

Се зачлени на:
    6 август 2013
    Пораки:
    1.480
    Допаѓања:
    12.626
    Многупати!
    И тоа од блиски луѓе,големи разочарувања,ми свртеле грб оние кои сум мислела секогаш ќе бидат покрај мене..ама тоа е животот..подеми и падови.
    Исто сум се разочарала од луѓе кои сум ги запознала како "добри" особи, а после да ми станат одбивни,алергична сум на таквите.

17. fificaaa

fificaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    2 март 2011
    Пораки:
    722
    Допаѓања:
    483
    Да. Од самата себе. Дозволив да се затрескам во некој што сум измислена за него иако сите другарки од страна ми викаа да се тргнам од него јас верував во љубовта и по 87287128781 бев изневерена :(

18. Primadonna

Primadonna Популарен член

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    1.341
    Допаѓања:
    2.163
    Не! Можеби ке бидам тажна 5-10 минути ама после заборавам и се ми поминува :D

19. princess5

princess5 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 април 2010
    Пораки:
    4.962
    Допаѓања:
    34.563
    Да и себе и другите... 1 Направив нешто со што изгубив некој кој ми е потребен иако можеби бев свесна дека ке го разочарам со таа постапка но љубомората беше посилна од се а сега неможам да му објаснам за да ме разбере... 2 Го разочарав и се разочарав што не успеав да направам нешто со што ке ги израдувам сите туку напротив толку ми е тешко што секоја вечер колку и да сум силна пред другите нокта е само за плачење зошто неможам да го вратам времето и сменам нештата

20. sara3

sara3 Популарен член

Се зачлени на:
    26 септември 2012
    Пораки:
    505
    Допаѓања:
    384
    Да, честопати, скоро секој ден од мојот проклет живот, и луѓето околу мене!