Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сте се разочарале?

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од EnaPerfectGIRL, 5 мај 2010.

1. mil4ence

mil4ence Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    265
    Допаѓања:
    173
    Некогаш.... Но, тоа не значи дека ме тера да бидам тажна! 8)

На sofijanoka му/ѝ се допаѓа ова.
  2. sofijanoka

sofijanoka Популарен член

Се зачлени на:
    8 февруари 2013
    Пораки:
    2.652
    Допаѓања:
    15.512
    А има жив човек што никогаш не се разочарал? :wasntme:
    Секако,дека да.Сум се разочарувала и ќе се разочарувам,но сето тоа е дел од животот.
    Е сега,дали ќе му пркосиме,и ќе му возвратиме на разочарувањето,со гооолема насмевка и позитивни мисли,ведрина и многу љубоов,е само наша одлука.
    Јас денес можам да сум неутрална,утре да бликам од среќа а задутре толку разочарана што ќе се дерам на сите цел ден (доколку можам) или ќе молчам и ќе си се повлечам.
    Но,секогаш знам дека животот оди понатаму и понекогаш ама навистина не вреди да се повлекуваш во себе заради некоја личност,која на крај ќе испадне сосема небитна за вас.Или,доколку мислите дека вреди да се разочарувате за некого,пак грешите.Вие не сте совршени и најдобри,но вие сте ВИЕ.Сакајте се и другите ќе ве сакаат вас.Не сите,секако,но секогаш ќе има некој што ќе ве сака такви какви што сте. :)

3. Emotional123

Emotional123 Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јули 2011
    Пораки:
    8.613
    Допаѓања:
    40.099
    Колку сум само разочарана од една личност. Толку сум збунета што незнам дури ни како да се однесувам. Толку ме заболе тоа што го направи....никогаш нема да го простам тоа! никогаш!

4. Aryana

Aryana Истакнат член

Се зачлени на:
    29 август 2013
    Пораки:
    197
    Допаѓања:
    71
    Обично од други личности не очекувам многу, па и да ме зафркнат некако не ми е чудно и штом немаш големи очекувања за нешто не можеш ни да се разочараш толку. Но кога некој премногу близок ќе те разочара е тоа е она болното. Мене ми се случи такво нешто пред 4 години. Твоја крв да те разочара...нема полошо.

5. MorbGoth.666

MorbGoth.666 Популарен член

Се зачлени на:
    16 септември 2013
    Пораки:
    531
    Допаѓања:
    150
    Ништо новооо...стандард е ова :D

6. anggell

anggell Форумски идол

Се зачлени на:
    2 ноември 2011
    Пораки:
    5.907
    Допаѓања:
    11.455
    Претходно се разочарував многу од луѓето ама некако си отрпнав така да сега се изненадувам ако наидам на некој со позитивни особини :^)

7. Rama

Rama Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    5.487
    Допаѓања:
    55.090
    Порано почесто, сега не се замарам толку кој како му одговара нека си прави,не клавам при душа веќе ;)

8. fighter

fighter Популарен член

Се зачлени на:
    4 јуни 2010
    Пораки:
    1.249
    Допаѓања:
    2.485
    Мислам дека ме да се разочараш, само ако очекуваш нешто повеќе и поинаку, или пак ако не зависи од тебе.

Но и тоа не ме спречува да бидам разочарана....најчесто се разочарувам кога доживувам непријатно изненадување...не од она што сум го очекувала.

9. Majli.15

Majli.15 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јануари 2013
    Пораки:
    407
    Допаѓања:
    237
    сум се разочарувала порано многу но сега ич не ми е гајле за никого

10. Captain-Omni

Captain-Omni Популарен член

Се зачлени на:
    2 септември 2013
    Пораки:
    662
    Допаѓања:
    5.231
    Не од многу работи, ама тие малку се со луѓето поврзани. Од злобата во светот, од среброљубието на луѓето, од неинтелигенцијата на оние чија желба им е да бидат лидери, од алчноста на сите околу мене, од наметнатите стандарди за добро и лошо, за битно и небитно, за потребно и непотребно, од потребата за убивање, а не за помагање, од потребата за рушење, а не за градење... ма од човечкиот карактер како целина, кој како дете ми беше прикажан како нешто добро, за некаде низ годините да сфатам дека е нешто многу лошо, труло, кое смрди и кое ниеден парфем не може да го направи пријатен за мојот нос.

Уште не можам во целост да го прифатам тоа, но барем се трудам со годините, особено да го избришам разочарувањето од себе, дека не можам да го прифатам овој непобивен факт и разочарувањето од себе што никако не можам да влезам во калапот, да станам ист како нив.

На eliesaab му/ѝ се допаѓа ова.
  11. sofiiija

sofiiija Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јануари 2013
    Пораки:
    24
    Допаѓања:
    5
    сум била разочарана и тоа многу, најмногу од најблиската другарка, но што е тоа е.
    ДОВЕРБА ВО НИКОГО!!

На Sweet-Mila му/ѝ се допаѓа ова.
  12. sementa

sementa Истакнат член

Се зачлени на:
    20 август 2012
    Пораки:
    24
    Допаѓања:
    6
    razocarana sum od zivotot

:( nekao sum mnogu razozarena od samata sebe odzivotot okolu mene, deneska posebno sum nervozna :doh: :@ i sto mi se slucuva neznam ? Premnogu mislam otkako gi dobiv rezultatite od analiza na krv nesto ne vo red so mene mi kazale deka mi se zgustila maku krvta ;i jas se na toa mislam .neli toa ne vo red ,i decata i soprugotgi zapostaviv ve molam dajtemi nekoj sovet sto da napravam za da se vratam vo normala .Inaku jas sum mnoogu komunikativna i druze ljubliva licnost.i baska sum i mlada so samo trijeset godinia se osekam mnogu prazno. |-)

13. zaljubena18

zaljubena18 Истакнат член

Се зачлени на:
    13 септември 2013
    Пораки:
    299
    Допаѓања:
    139
    razocarana sum od zivotot

Се ќе си дојди во ред.
    Не треба да мислиш на тоа.
    Биди со сопругот и децата на некој излет, на место каде не сте отидени долго време, чувствувај се добро, забавувај се.
    Мисли само на позитивни работи :)

На sementa му/ѝ се допаѓа ова.
  14. summer-lover

summer-lover Популарен член

Се зачлени на:
    12 јуни 2013
    Пораки:
    401
    Допаѓања:
    1.265
    Разочарана сум од неколку другарки ... |(

15. jovana03

jovana03 Популарен член

Се зачлени на:
    10 ноември 2013
    Пораки:
    1.778
    Допаѓања:
    6.710
  16. Femina777

Femina777 Популарен член

Се зачлени на:
    21 јуни 2013
    Пораки:
    534
    Допаѓања:
    236
    Разочарана сум од мојата најдобра другарка..

17. Forever18

Forever18 Активен член

Се зачлени на:
    17 јануари 2014
    Пораки:
    85
    Допаѓања:
    14
    Aх често се разочарувам од луѓето бидејќи многу им верувам а не треба ... секогаш истата грешка :| ..неможам да разберам зашто толку на некого му причинува задоволство да повреди некој друг? Зошто ние луѓето сме толку бескурпулозни битиа (со исклучоци) но тие исклучоци се повеќе и повеќе стануваат ендемични ... :(

18. hermosa

hermosa Популарен член

Се зачлени на:
    7 декември 2011
    Пораки:
    3.642
    Допаѓања:
    9.157
    Jас од себеси,секогаш го гледам доброто во другите и кога го нема :worried:

На Decapitated.Hanna му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Sweet-Mila

Sweet-Mila Истакнат член

Се зачлени на:
    30 ноември 2012
    Пораки:
    70
    Допаѓања:
    30
    Разочарана сум од самобендисаноста на луѓето кои ме опкружуваат,од лицемерието,од тоа да те искористат..А сепак јас си продолжувам со моите добри намери и постојано сум разочарана (никако да сретнам личност која е прилично иста како мене па се да биде во најдобар ред)...

На presiosaP му/ѝ се допаѓа ова.
  20. QueenElena

QueenElena Популарен член

Се зачлени на:
    1 август 2013
    Пораки:
    1.212
    Допаѓања:
    1.290
    Секој се има разочарано...
    Јас, најсвежо, од нечија глупавост... на мои другарки, пранешни другарки, де.
    Не се разочарав или изненадив од идиотизмот. Тоа е веќе клише и досадно...
    Секако, многу време поминувавме заедно...ги знам сите како дишат. Само човек се прави глуп и се лаже себеси, ги крие лошите страни на некоја личност само затоа што се блиски...и тоа несвесно.

Едноставно, вешто ја криеле својата глупост. Или јас вешто сум ја сокрила нивната глупост.

Кога некој ќе се налути на твојата мала шега, тоа значи дека се пронашол. ;)

Друго, решив да не ги игнорирам. Напротив, да си играм мајтап со нив.
    Со ингорирање би требало да се покаже дека некој не ти значи...но тоа е толку нормално веќе, што всушност покажува колку некој ти значи и колку ти значи тој/таа/тие да мисли дека не ти е гајле за него/неа/нив.