Секој се разочарал во животот,приватно или професионално. Во тие моменти треба да ја процените ситуацијата и да умеете да се справите со причините што ве довеле до таква состојба,но никако не се повлекувајте во себе.Стратегијата и мудроста ќе ве кренат на нозе.Умешноста тактички да ги решавате проблемите ќе направи цврсти во борба да се изборите за успех. На ударот со удар се возвраќа.
Јас сум одамна разочарана од игнорантноста на луѓето! Ама упорна сум и се трудам да ги разберам,или во некои случаии само мавам насмевка и продолжувам(знам дека со ова се спуштам на нивно ниво)ама нема ваљда да плачам Нема разбирачка еј нема и нема да има
Sum se razocarala mn pati ama znam deka gi imam najdobrite drugarki na svetov ,,, mn si gi sakamm eptenn nemozam da zamislam da ne se oni tuke ..
Сум се разочарала многупати,најчесто од личности за кои сум имала високо мислење. Веќе ми е сеедно. Па затоа оставам да бидам изненадена од некого отколку разочарана.
Да од една многу добра другарка која мислев дека ќе биде покрај мене во секој момент и ќе ме поддржува на која и помагав бев покрај неа секогаш и се доверував најмногу, но излезе дека не е така јас бев тука кога и требам но кога таа мене ми требаше никаде ја немаше, а она со поддржувањето на сите мој одлуки наоѓање маани и ништо не и се допѓаше и така патиштата ни се раздвоиа а мислев дека засекогаш ке бидеме така блиски...
Сум се разочарала многу пати , но веќе сѐдно ми е .Зошто мене некој да ме нервира и разочарува бе зар мама затоа ме има родено?Само да ви кажам девојки никако не се разочаруваје уживајте во животот не им обрнувајте ни тронка од вашето внимани е на оние кои ве разочаруваат бидејќи животот е краток.
Да и тоа многу пати. Најмногу ме разочарале оние од кој најмногу сум очекувала и оние кој сум ги сметала за блиски. Со големите очекувања доаѓаат и големите разочарувања. Така иде тоа.
Нема ден да не се разочарам од нешто,да може тоа е секојдневно ама има и многу поголеми работи од кои дури сум си го замразила животов..
Da..ama ne tolku kako sega.navistina imav edna drugarka koja mnogu ja cenev sakav kako sestra.nemase mn pari posto nerabotese ne e vasno i jas tuka bev za se bukvalno za se.se vrativ deka ziveam pak eden mesec prakanje pari sozaluvanje znaes ipak od malecki sme zaedno.veruvajte pocna da bara za.krediti demek imala problem so jajnicite i.trebale.pari ama sekogas koga i da kontaktiravme taa samo nesto i falelo.ja.odbiv 2pati.ljuge eden den.mi.pisa nesakam veke so tebe kontakt da imam i se javiv za da.mi kaze pricinata normalno lele ko.pocna da se dere stvarno sum se mn iznenadila rozacarala mn.
Многу пати сум била разочарана. Но, сепак како што велам, се се случува со причина. Баш тие разочарувања ме направија посилна и личност која веќе не верува секому.
Повеќе и од премногу. Пред се,највеќе сум се разочарала од себеси,затоа што од себеси највеќе и сум очекувала,дека нема да бидам како другите,дека ќе бидам подобар човек и нема да ги повторувам туѓите грешки,и ретко кој ова го признава,но во некои ситуации стварно сум испаднала говно од личност и сум усрала работи кои што не сум смеела да ги усерам,сум повредила прекрасни луѓе. Доброто нешто на кое што сум си горда е што можеби ги повторувам туѓите грешки,но не и своите,така да,се трудам да не ги усерувам нештата како што сум правела во минатото. Сум се разочарала од своето семејство,од сликата која што ја имав за сите нив и ги идеализирав а всушност испаднаа полоши од што можев да замислам дека можат да бидат. Од другари,другарки,дечковци... веќе се навикнав на разочарувања и спремна сум на се’.