Последниот месец нема нешто и некој што не ме разочара. А ете порано во две три години еднаш ќе ми се случеше, сега се наеднаш. Ама јас па сум оптимист, ќе помине и овој период.
Да. Од моите дома затоа што се однесуваат како деца, од пријателите затоа што ме бараат по потреба претежно и од работодавецот затоа што се почесто ме навредува индиректно во завиена форма, а од друга страна јас давам макисмум и му го полнам џебот.
Мене нема некој кој не ме повредил..за жал ситеДури и моте родители од кога дознав дека ме следат на фб,да дознаат се за мене за мојот прв бакнеж,за првиот дечко абе свашта се укопав у земја, немислев дека до толку немале доверба во мене(а секој чекор ми го знаат душата ми ја извадија едвај го чекам моето полнолетство д аме остават еднаш да видам живот да живеам и јас како човек) па да ми го прават тоаНо тоа е..денес неможеш никому да веруваш..дури ни на својот дома! После другарките кои ми го свртеа наеднаш грбот и заради кои страдав само дома седев,и сега ќе ме бараат пак на фбЗначи јас сум им само за корист...Неможам повеќе грозно се осеќамИ за крај вчера најмн ме повреди тој на кој најмногу му верував,браво и за него свака му част уште тој ме немаше поврдено и конечно и тој и сега сваќам дека сум сама на овој свет
Се разочарав по којзнај кој пат.Како тинејџерка зедов да верувам пак на погрешни луѓе кој се само за рекла казала.Уфф
Od tolku mnogu razocaruvanja vo zivotov nauciv deka kolku pomalku ocekuvas od nekogo i nesto tolku pomali se sansite da se razocaras,taka ne ocekuvam od nikoj nisto i se sfakam so rezerva i ne sum se razocarala vo posledno vreme