и јас исто ко ѝленката пред мене од кревет немоѕам да станам. само спијам, разочарана сум да од еден дечко пошто не го сметав дека е до толку и ми ја уништува упропастува цела енергија и воља за ѕивот. многу лошо катастрофа се понаша а јас сум глупава што се разочарувам, го гледам тоа како неуспех, пошто имав планови и иако веќе долго долго време не се отказувам сепак нема излез и незнам што е полошо еднаш да пресечам па што биде биде или ке пропаднам скрос или ке се иѕдигнам и ке продолѕам напред право ко човек ко што треба или секој ден ке ги јадам разочарувањата. се надевам дека ке соберам сили, иако не сум силна. и дека стварно ке продолѕам а не само да ѕборам. дај боѕе пошто многу е лошо кога си разочаран.
Епа подобро раскини му бидејќи тој ако толку многу те сакаше немаше да те разочарува толку можеби тогаш ќе види што изгубил
Сама себе прво си се разочаруваш, а тоа е најважното. Разочарувањето од другите губи значење кога самите не си ја знаеме вредноста.
Скроз нормално. Сите на некој начин сме разочарани. Лошото е од кога ќе го минеш цел тој процес на разочарување.
.....ihiii I toa se naviknav na tie razocaruvanja Dali od prijateli ,bliski rodnini I se taka taka I se naviknav na razocaruvanja .Nz za srekni denovi no razocaruvanja preku glava
Премногу од животот. Не го живеам како што сакам и многу се мачам и згора на се чувствувам дискриминација. Ако не си керка на овој внука на оној многу тешко да оствариш нешто.
Razocarana sum od zivotot voopste..razocarana sum od lugeto okolu mene sto mi ja crpat seta energija..razocarana sum i mora da smenam nesto poditno
Луѓето не може да ги промениш, или ќе им се придружиш или ќе изградиш дистанциран однос. Промената може да ја направиш ако почнеш лично од себе во насока да ги елиминираш нештата, постапките и ситуациите што ти создаваат мрачни мисли и негативна енергија. Помалку очекувања - помалку разочарувања...