Си се спасила. Се намалило вниманието кон него и одма нашол некоја што може повеќе да се занимава со него. Нарцисоиден, себичен човек. Замисли недај боже ти да беше таа што е физички немоќна...дали ќе те чувал и негувал кога ќе ти бил потребен? Ако некој е со тебе само кога цветаат ружи, а бега на првата кривина тогаш тоа не е љубов. И да. Најверојатно и другата ќе ја шутне ако смета дека не добива од неа колку што мисли дека заслужува.
MIslam deka poveke nisto nemoze da me razocara,pominav niz se sama i sega sum mnogu silna,sega go ziveam zivotot koga ne mi e gajle ako nekoj nesto ke kaze,napravi ili saka da me razocara vi bilo kakva smisla,se sakam sebesi najpoveke i tolku,a zivotot e takov,samo sum spremna na se
Да,што учев толку многу во средно,пропуштив социјализирање и на крај сите "одлични" станаа во 4та.Она "шефот јаде месо,работникот компир,заедно-мусака"
Да и тоа многу од многу блиски луѓе на кои им се доверив ама никогаш повеќе... Ако еднаш грешам добро ама ако грешам почесто несум во ред... Со умот
Premnogu ,od soprugot so koj sme vo brak 30 god.i mu bev najgolema poddrska i mnogu go sakav i mu veruvav i na kraj me izneveri so prvata komsivka .
Истото ми се случи. Една од најголемите болки но има и полошо да знаеш.. Се прашувам само дали некад им се враќа во животот на ваквите идиоти
Mi se slucilo pred nekolku meseci, se zapoznav so nekogo preku fb/insta se dopisuvav nekolku meseci I koga trebase da se vidime go snema "seen" isceznal.
Исто, од некои постапки и одлуки во минатото за кои нема можност да бидат променети и следствено на тоа последиците кои произлегуваат од нив.