Се разочарав од ново стекната другарка.. Се разочарав од самата себе си, бидејќи премногу лесно се отварам на луѓето и им верувам на сите, многу. Се разочарав од мојата неспособност за некои работи. Се разочарав од тоа што не сфатив на време колку значеле некои ствари.
Се разочарав од луѓето што ме опкружуваат, од начинот на кој живеат, од сето нивно искористување на моите чувства..
Razocarana sum od site pocnuvajki od roditelite , do drugarkite , deckoto i site ostanati.... nikoj ne moze da me rabere
Разочарана сум до каде е отиден светов и колку луѓето стануваат се повеќе и повеќе злобни, користољубиви, алчни за пари, како да само парите се битни. Разочарана сум што се помалку се ценат искреноста и емпатијата и што почнаа да се губат вистинските вредности во животот (т.е. веќе одамна се изгубени) .
да мислев дека ми е другарка а глупавата каде што трубела низ град за мене се јавила и на дечко ми и му изнакажала и што е и што не е,лажела на големо...И јас сега што треба да и направам нејзе...Глупачка ај господ ке ја казни нејзе...
Од луѓе кои ги сметав за фамилија и на крај ме изиграа како табланет сега ми е смешно но многу болеше...ама ум за друг пат ..
Да разочарана сум буквално од се! Али то е то...од толку многу што ми се собра, јас постанав камен, па се лошо што ми се дешава го прифаќам како нормално ( поматен мозок ) Прво, за другарките, за кои сметав дека ми се најдобри, ама не било така! Сега останав сама, и се чудам што понатака! Друго, за светов...до каде ли ќе оди ова! Господе, аман, фрли некоја бомба овде на земјава, има премногу лоши луѓе...... Трето, ах љубов, и од неа сум разочарана (ама си се тешам, не сум едниствена)......и то......ако има нешто повеќе за разочарување ќе пишам пак!
momentalno od samata sebe,sto mesto da prezemam nekoi konkretni cekori,cekam rabotite sami po sebe da se resat,a koga cekame taka vremeto si mine,a tapkas vo mesto,nekogas mora da se presece"dza ili bu"sto vikaat.ama eh da se rabotese za nekoja sitnica a ne za zivotni prasanja
Од него ,само на него мислам и само ја анализирам мин вечер сите нешта што ми ги кажа.....мн нешта контрадикторни ,ама мн се разочарав и се прашувам дали е сево ова вистина...ме мајселф анд ај.....дисапојнтед ту
Разочарана константно,константно...И место да прекрши и почне се да се мести на свое, ништо!? А јас само одам надоле губам волја, интерес за се...Ејј каде бев, каде сум сега..не можам да сватам?!
Ако започнам да редам од што секојдневно се разочарувам, списокот нема да има крај! Секојдневно од нешто сум разочарана!
Разочарана сум од мн нешта...речиси ништо не оди онакак како што сакам...детството е најубаво нешто зошто сонуваш и само сонуваш за мн работи...кога ке пораснеш како ке бидне...но кога ке пораснеш ја сваќаш суровата реалност...за жал ниеден сон досега не ми се исполнил...и мн сум разочарана од тоа... но сепак што е тука е мора напред....
Ех, светов забега, разочарувања колку сакаш. Една особа најмногу ме разочара, ме изненади, ме запрепасти, ме повреди...ај со среќа! Море марш! За среќа е избришана од животот мој засекогаш, а тој горе или кармата или судбината, сами ќе си ја наредат со дотичната особа. За среќа сеуште не се разочарав во себе, се трудам барем! Тоа би била последната капка И покрај се, сеуште верувам дека кругот е тркалезен и дека она што треба, само ќе си дојде на свое место.
Уффф значи ова човек каде и да се сврти насекаде разочарувања. Сум се разочарала, да, и тоа од луѓе кои сум ги сметала за блиски, тоа страшно ме повредува, но како што се вели, надај се но не очекувај за да не бидеш разочаран ... но тешко оди, во ова време просто човек не може сам на себе да си верува а камоли на другите.
Да, многу, од луѓето што најмалку сум очекувала дека ќе ме разочараат. Ги прифатив разочарувањата, но не изгубив надеж. Најдобрите достигнувања следат по најголемите разочарувања.