Јас лично не излегувам од дома без градник, не зашто мислам дека „привлекувам внимание“, напротив, туку затоа што едноставно ме болат ако не ставам. Звучи чудно, ама така е. И не ми пречи некоја да не носи градник. Зошто? Затоа што не се ни замарам со тоа дали некоја носи или не носи. Едноставно не ме интересира. По дома си носам беби дол. Ако некој сака да зјапа во туѓите гради, ќе зјапа и со 5 и со 10 пуш-ап градници. И јас ќе се согласам дека тоа зависи од карактерот на личноста, а не од (не)носењето градник.
Ај се кладиме. Оти на двата начини сум излегла. Во ролка. Зимски ролка + наметка плетена ми е гоу ту. На дејт, пошто луѓе не забележвам, се ситуациите. И знам кога поќе ми ги забележале. Ко беа оформени и секси и во пушап. Колку и да неќам пушап оти ме гуши, ненормално секси ги прај градите. Така да твојата реалност е, се разбира, субјективна. Како и мојата. Разликата е шо мене путката ме боли дали некој носи или не прслук. Ама вие со прст покажавање, очигледно ве боли.
Сум го носела истиот фустан со пуш ап и без прслук, не знам за другите ама дечко ми пофасциниран бил првиот пат, со пуш ап. (Дека ми се помали од портокали изгледа) Да знај дека го оговарам насекое...греота.
На дејт е важно кој ме забележва. Поубо од потенцијален партнер не можи да забележи. Али не ти се бендиса одговоро. Сфаќам.
И да, заклучокот е тој, гнасни, вулгарни, желни за внимание, а во живото и капена сум и да добивав внимание немаше да сум во константна депресија. Смешно, ама не. Ех бе жени.
Извини. Инаку исто со фустано и дечкото шо пиша. Сум била во скроз иста ситуација со партнер претходно. Иако сега коментирав само на дејт, значи со чоек шо ме нема гола видено.
@theowndemon не сфатив и ти ли имаш како портокал сега? Да се пошегуваме сега малку. Лимон или портокал, што е подобро? Ама реално јас со портокалите не ни можам да одам без градник и да сакам.
Истото важи и за фармерки, ролки, кошули тогаш и сѐ што е тесно Викам сакате да вртите Ако, удри народе
Реално под ролка па и џемпер/ наметкс плус ништо нема да се познава. Ова ќе испадне маичка, ролка, палто, цела опрема ама важно градник не се носи