Пре би рекла некултурно. Кој збор ти е тој за опишување на зјапање? Ама па и кој рече дека сум или сакам да бидам културна. Ми се зјапа. Просто.
А јас не се важам со моето искуство како зјапач на пример? Ете јас зјапам во тие шо не носат и имам фаца ваква
Значи вака, да сумирам: според Википедија, која ти самата ја постира како извор, и гзот и цицките се наведени како интимни делови, ама цицките се повулгарни и поинтимни (според тебе) затоа што имаат брадавици, кои ги имаат и мажите, а жените ги користат да дојат бебиња, што би требало уствари контра аргумент да биде, ама ти ги ставаш брадавиците како аргумент за вулгарност?
Ти си еден зјапач, мене поќе зјапачи ме зјапале at one point. И мислам нагласив кога поќе од други пати.
Еј, кога цело време збориме за зјапање. Како тоа ви е океј и зошто цело време се фокусирате на тоа? Никој не спомна дека е стварно некултурно и непријатно? Мене во фаца кога ме зјапаат ми иде да им ја спукам една, а камо на друго место. Вие (ние-сите женски) од мали сме научени да се прилагодуваме и да ја смалуваме својата личност, само за другата личност да се осеќа комфортно во нашето присуство.
Ја спомнав И ти мало не дочитуваш. Затоа и реков дека ја не би искочила така, не сакам да ме гледаат у цицки
Мора мањак да си? Еве јас зјапам и не се сметам за мањак пошто не преземам акции врз зјапаниот Пресмешна реченица составив
А да ја носиме дискусијата во насока, кој каков градник носи и зошто? Или колку е можно да најдеш градник кој ги исполнува лекарските препораки? Ти го пиша дека било помошно средство, мене ми е исто помошно средство колку корсетот на кајзерин Сиси Спојлер: Spojler
феминке бееее како не сфаќаш што зборам уф... зошто ТИ да се прилагодуваш, кога едноставно ОНИ треба да се културни и да не те гледаат ко кучиња?
Ме интересира нешто, оние со големи гради, дали ако носат градник им помагаат колку толку за да не ги боли грбот?
Оти очи ми дал господ и си гледам, не сум изгубена во просторо и времето ок? И не не зјапам за да оговарам или нешто туку онака ако ми се во видокруг, не зјапам во секоја цицка со цел да барам цицки без прслук или во секоја дунда за да видам дали е исцртана или не од хеланките омг Како замислувате зјапање појма немам
@Feminka22 Те молам заќути љубави, темава комотно може да се преименува Како Feminka22 се Избламира во рок од 18 Страни, пошто ова е срамота.
Јас носам пуш ап оти мали гради имам и го носам нонстоп, 24/7 не ми пречи навика ми е и не можам без прслук. Да излезам нема шанса без прслук никаде ни до продавницата во влез што ми е. На лето го вадам за низ дома само.