Да, ама после ќе треба и цицкарници овај градници да си купам. Така си иам само 5-6, ги носам многу ретко оти исто ми се фаќа
Истото и јас ќе го пишев. Кога е топло не се издржува со градник. Дома сум цело време без него. А кога имам добиено уште повеќе ми тежат.
Ти не си ја разбрала темата. Ќе си купиш големи сиски и ќе ги шеташ без градник. Само така ќе бидат нестигматизирани
Ете ја темата, ја барав пред некое време. Овде девојкава збори за историјата на градниците,како и здравствените придобивки од неносењето градник. За работа и формални евенти рековме не е темата. Дома нема сила што ќе ме натера да носам. Сега за излагања, постои и баланс опција. Поудобен градник. Јас лично #бојкотирам жици и општо неудобна облека. И не планирам више никад да облечам. Ама некогаш и може да се изведе да тоа(тоа being #freethenipple) изгледа "угледно" Некогаш сепак не. И така. Спојлер: .
А ние со мали цициња, оревчиња, никаде ги нема, што носиме прслуче колку за да ги подобликува малку? Кај е правдата? Јас ако не носам прслук, ми е срам што ништо не ми се познава (трагикомична маска) Радо би да имав поголеми, ќе ги ослободев од прслук со задоволство. А кај да најдам нешто ем комотно ем да ми дадат малце облик? Таков бралет помага?