Здраво, барав ваква тема и неможев да најдам па затоа решив да направам. Ако е дупликат, тогаш корпа. Инаку како и да е, си порачав стикери оние за на лаптоп од алиекспрес и посакав да собирам вакви стикери како хоби. Дали знае некој дали и каде се продават стикери за на лаптоп во Скопје?
Ова што можев да најдам на интернет https://www.cafepress.ca/ skopje stickers , види во Југотон дали имаат.
Најубаво ти е да си порачуваш од алиекспрес, јас порачав 50 стикери за 100 денари, значи по 2 денари стикер, а вака има неколку фирми од Скопје што печатат custom, ама доаѓа од 50-60 денари стикер па нагоре.
јас од џамбо седов стикер за лаптоп,голем прилично а не од оние мали ситни лепенчиња ама не се сеќавам на цена ефтино беше.
Стикери си нарачувам од алиексперс, најисплатливо е. Јас Stranger Things цела колекција си нарачав. Доколку сакаш од тука, Dreadpen би ти го препорачала. Познава уште 3-4 мкд артисти кои во слободно време дигитално цртаат и си принтаат нивни изработени стикери. Ако те интересира за контакт, пиши ми. Вака сам ако сакаш да си принташ стикери по свој избор можеш преку Полиестердеј. Само имаш одредена минимална количина за нарачка, али за квалитет се најдобри.
Никогаш не сум ставала стикери на лаптоп, ама откако го сменив лани му залепив еден стикер. Многу мерак ми прави, башка што ми беше поклон. А вака нешто друго да лепам, не ми паѓа на ум.