1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Стикери за на лаптоп

Дискусија во 'Слободно време' започната од Iguanaboy, 14 јули 2019.

1. Iguanaboy

Iguanaboy Истакнат член

Се зачлени на:
    2 февруари 2017
    Пораки:
    69
    Допаѓања:
    59
    Здраво, барав ваква тема и неможев да најдам па затоа решив да направам. Ако е дупликат, тогаш корпа. Инаку како и да е, си порачав стикери оние за на лаптоп од алиекспрес и посакав да собирам вакви стикери како хоби. Дали знае некој дали и каде се продават стикери за на лаптоп во Скопје? :D [​IMG]

2. Blue.Sky

Blue.Sky Популарен член

Се зачлени на:
    8 август 2013
    Пораки:
    941
    Допаѓања:
    11.403
  3. Leviosa2503

Leviosa2503 Популарен член

Се зачлени на:
    29 август 2018
    Пораки:
    463
    Допаѓања:
    1.229
    Најубаво ти е да си порачуваш од алиекспрес, јас порачав 50 стикери за 100 денари, значи по 2 денари стикер, а вака има неколку фирми од Скопје што печатат custom, ама доаѓа од 50-60 денари стикер па нагоре.

4. marchi-cool

marchi-cool Форумски идол

Се зачлени на:
    23 април 2017
    Пораки:
    7.012
    Допаѓања:
    14.493
    јас од џамбо седов стикер за лаптоп,голем прилично а не од оние мали ситни лепенчиња ама не се сеќавам на цена ефтино беше.

5. VoodooGirl

VoodooGirl Популарен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2014
    Пораки:
    514
    Допаѓања:
    4.180
    Стикери си нарачувам од алиексперс, најисплатливо е. Јас Stranger Things цела колекција си нарачав. :D

Доколку сакаш од тука, Dreadpen би ти го препорачала.
    Познава уште 3-4 мкд артисти кои во слободно време дигитално цртаат и си принтаат нивни изработени стикери. Ако те интересира за контакт, пиши ми.

Вака сам ако сакаш да си принташ стикери по свој избор можеш преку Полиестердеј.
    Само имаш одредена минимална количина за нарачка, али за квалитет се најдобри. :)

На Billy Idol му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Јаневски

Јаневски Популарен член

Се зачлени на:
    12 јуни 2015
    Пораки:
    926
    Допаѓања:
    1.931
    Не си го упропастувај лаптопот.

На najjacha му/ѝ се допаѓа ова.
  7. eliesaab

eliesaab Популарен член

Се зачлени на:
    27 април 2013
    Пораки:
    4.395
    Допаѓања:
    13.840
    Никогаш не сум ставала стикери на лаптоп, ама откако го сменив лани му залепив еден стикер. Многу мерак ми прави, башка што ми беше поклон. А вака нешто друго да лепам, не ми паѓа на ум.