Na facebook ima profil Aplikacii za zid-imat navistina mnogu golem izbor i mnogu se kvalitetni i gi izrabot po naracka vo boja i dimenzija sto nam ni odgovara.Mnogu se profesionalni,pobaraj te gi na tel 078291130 07230135.Se ke vi objasnat vo vrska so stikerite.
Кај нас во Битола се отвори Џамбо и бевме со мајка ми и навистина има прекрасни стикерси за зид..Ние купивме четири..Две за во децка и две за во спална.Големите беа 200 и нешто а помалите 100 и нешто.За во децка со принцези се ариел,заспаната убавица и снежана,така поголемки се и убаво стои прекрасно е а и не се одлепуваат,другата е со со она мечето не ми текнува како се викаше шолто со црвено,еден тигар и кенгур..Во спалната се ружи едните а другите гранка со лисја..Супер се навистина,пробај и ти купи,нема да се разочараш.Добро е што се отвори во Битола Џамбо има и прекрасен избор на училишни тетратки и прибор па одтаму во септември ќе купам а може и нешто друго..
^Нее, стикерсите се како лепенки, а тапетите се како некој вид украсна хартија за на ѕид и можеш цели ѕидови да ги излепиш со нив наместо да кречиш.
Ептен касно палам. Ама дури сега приметив.. Што е до мене.. квалитетни се. Ние имаме до сега земено 2 пати. Една гранка, со птица. И цветчиња. Гранката ни е уште од декември. И еве ја, уште стои. Од време на време, ќе се одлепи од некоја страна. Ама не е ништо страшно. На почетокот, многу повеќе се одлепуваа. Навечер од памет ме вадеа. Онака пополека.. и крцкаа.. Ама после видов кај лежел зајакот.. Цел ситекрс го гребам, со ноктите, и така подолго стојат. Ама никогаш не се одлепиле до крај. Јас сум ептен задоволна. За тие пари.. :up: :up: