Во последно време се актуелни налепниците за во домот.Тоа се еден вид може да се каже тетоважи кои се лепат на ѕидовите во вашите соби. Еве неколку налепници: http://www.dezignwithaz.com/ адреса за налепници Пишете од каде можат да се набават кај нас .
Од неготино сум сакам да ја украсам собата со стикреси.. дали има некој од неготино што знае каде се продаваат колку пари се... фала
баш предмалку видов во тинекс во карпош 3 имаше стикери за на ѕид некои беа малку бебешки ама имаше едни прекрасни со ајфелова кула и пеперутки во нежно розе-лила боја ако на некого му е ова од корист
Chocolate.me очигледно неќе да ме дружи, па не ми прави муабет )) се шалам Ајфелова кула ДА, тоа е едно од совршенствата кои и фалат на мојава соба, пред некој ден гледв постер во Југотон со Ајфелова кула, но ми светна за стикер и ете tigerlady ме поштеди од скитање низ градов Која цена беше Ајфеловата и од прилика димензии ? Благодарам
Има во новото веро преубави се , има малечки и големи. Видов во форма на пеперутки и на срциња , др незнам дали има...супер се!
Eве неколку и од мене, што ми привлекоа внимание. gossip-girl еве и уште интересен стикер со Ајфеловата кула, кој знам дека нема да го најдиме тука.
Вчера бев во Џамбо има убави стикери со цветови , срциња 175 ден и 299 се тие поголемите во форма на пеперутка и како огледалце е тоа -на линков има убави стикери http://www.google.com/images?um=1&h...стикери за стена&aq=0&aqi=g1&aql=&oq=стикери
Луге кај видовте во Џамбо стикери, пошто единствените јас шо ги најдов беа само некои цветчиња и ликови од цртани..
Во Џамбо стикерите за ѕид се на втор кат, право од скалите. Јас си купив ама пред неколку месеци и многу се убави. Цената им е 179 ден. А исти има и во Веро, таму се 189 ден. Инаку видов и во Рамстор во продавница до TopShop ама таму беа од 1500 нагоре.
Стикерси можеш и сама да си направиш Лани во школо правевме, купивме бела( или каква сакаш боја) самолеплива хартија и на неа ке исцрташ ,на нет можеш да најдеш интересни идеи, и потоа го сечеш и лепиш интересно е а и брзо се прави, но само за на помала површина
Јас сама нацртав зидот во спална, не е професионално, ама е по цветно Тоа е од секојдневна соба на зидот , ама сега веке го нема, овој е омилен цртан герој на маж ми и летово му направив изненада, се врати од работа и како го виде на зидод многу се зарадва. Сега бојадисавме стените во таа соба и веке го нема Веке ќе цртам во децкава соба само